حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

پاسخ عادل الجبیر درباره وجود کانال ارتباطی مخفیانه با ایران

«عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه، بار دیگر ادعا‌های قبلی کشورش علیه جمهوری اسلامی ایران را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 19
کد خبر: ۳۶۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر مشاور در امور خارجه سعودی ضمن تکرار ادعای لزوم تغییر رفتار تهران، مدعی شد که ریاض از تصمیم ملت فلسطین در قبال معامله قرن حمایت خواهد کرد.

 

«عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه، بار دیگر ادعا‌های قبلی کشورش علیه جمهوری اسلامی ایران را مطرح کرد.

 

شبکه خبری «العربیه» به نقل از الجبیر گزارش داد که «کانال‌های ارتباطی مخفیانه‌ای با ایران نداریم. موضع ما در قبال ایران مشخص است و به صورت علنی، آن را اعلام می‌کنیم».

 

وی ضمن نادیده گرفتن جنایات سعودی علیه مردم یمن که ناقض حقوق بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل است، گفت: «از ایران می‌خواهیم که به عرف و حقوق بین‌الملل و اصل احترام گذاشتن به حاکمیت سایر کشورها، پایبند باشد».

 

این مسئول سعودی بدون اشاره به کمک‌های تسلیحاتی و مالی ریاض به تروریست‌های حاضر در سوریه و عناصر مزدور این کشور در یمن، ادعا کرد که ایران باید «دست از حمایت تروریسم بردارد، فراهم کردن موشک‌های بالستیک برای تروریست‌ها را متوقف کند و به حسن همجواری در خلیج [فارس]متعهد باشد».

 

الجبیر ضمن ادعای تکراری لزوم تغییر رفتار ایران، گفت که «پیامی که فرستادیم، علنی است مبنی بر تغییر سیاست [ایران]و تعهد به نظام بین‌الملل».

 

وی در بخش دیگری از اظهارات خود، ضمن نادیده گرفتن تلاش‌های سعودی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، ادعا کرد که درباره طرح موسوم به «معامله قرن»، تصمیم پایانی بر عهده مردم فلسطین است.

 

این مسئول سعودی در پایان ادعا کرد: «این توافق چیزی است که می‌توان آن را پذیرفت یا نه، ولی موضع سعودی از زمان پادشاه عبدالعزیز، حمایت از تصمیم فلسطین است».

 

معامله قرن طرح صلح تحمیلی آمریکا علیه مردم فلسطین است که هشتم بهمن ماه، علنی شد. این در حالی است که عربستان سعودی تلاش‌های بسیاری برای عادی‌سازی روابط فلسطین و رژیم صهیونیستی انجام داده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار