عربستان و پاکستان در زمینه امنیتی یادداشت تفاهم امضا کردند واکنش قاطع وزیر خارجه کشورمان به اظهارات سخیف وزیر دفاع اسرائیل غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط اسرائیل کاخ سفید: ایران و آمریکا فرصت خوبی برای دستیابی به توافق هسته‌ای دارند عون: ما نه تسلیم شده‌ایم و نه از حقوق خود چشم‌پوشی کرده‌ایم! وزیر جنگ اسرائیل: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند ادعای ترامپ: جلسه خوبی با طرف ایرانی داشتیم؛ ضربات مهلکی زدیم نتانیاهو: تا زمان خلع سلاح حزب‌الله، در جنوب لبنان باقی می‌مانیم اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب الله لبنان ونس: مذاکرات فنی با ایران در جریان است قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران تحت هیچ شرایطی از حقوق خود در تنگه هرمز کوتاه نمی‌آید پاسخ عراقچی به وزیر آمریکایی؛ ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید حضور نتانیاهو و کاتس در خاک لبنان ادعای العربیه: ایران تا یک‌شنبه آینده ۳ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده را دریافت می‌کند فرمان اجرایی ترامپ درباره مسئله شهروندی آمریکا توسط دیوان عالی رد شد

پاسخ عادل الجبیر درباره وجود کانال ارتباطی مخفیانه با ایران

پاسخ عادل الجبیر درباره وجود کانال ارتباطی مخفیانه با ایران «عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه، بار دیگر ادعا‌های قبلی کشورش علیه جمهوری اسلامی ایران را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 19
کد خبر: ۳۶۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر مشاور در امور خارجه سعودی ضمن تکرار ادعای لزوم تغییر رفتار تهران، مدعی شد که ریاض از تصمیم ملت فلسطین در قبال معامله قرن حمایت خواهد کرد.

 

«عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه، بار دیگر ادعا‌های قبلی کشورش علیه جمهوری اسلامی ایران را مطرح کرد.

 

شبکه خبری «العربیه» به نقل از الجبیر گزارش داد که «کانال‌های ارتباطی مخفیانه‌ای با ایران نداریم. موضع ما در قبال ایران مشخص است و به صورت علنی، آن را اعلام می‌کنیم».

 

وی ضمن نادیده گرفتن جنایات سعودی علیه مردم یمن که ناقض حقوق بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل است، گفت: «از ایران می‌خواهیم که به عرف و حقوق بین‌الملل و اصل احترام گذاشتن به حاکمیت سایر کشورها، پایبند باشد».

 

این مسئول سعودی بدون اشاره به کمک‌های تسلیحاتی و مالی ریاض به تروریست‌های حاضر در سوریه و عناصر مزدور این کشور در یمن، ادعا کرد که ایران باید «دست از حمایت تروریسم بردارد، فراهم کردن موشک‌های بالستیک برای تروریست‌ها را متوقف کند و به حسن همجواری در خلیج [فارس]متعهد باشد».

 

الجبیر ضمن ادعای تکراری لزوم تغییر رفتار ایران، گفت که «پیامی که فرستادیم، علنی است مبنی بر تغییر سیاست [ایران]و تعهد به نظام بین‌الملل».

 

وی در بخش دیگری از اظهارات خود، ضمن نادیده گرفتن تلاش‌های سعودی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، ادعا کرد که درباره طرح موسوم به «معامله قرن»، تصمیم پایانی بر عهده مردم فلسطین است.

 

این مسئول سعودی در پایان ادعا کرد: «این توافق چیزی است که می‌توان آن را پذیرفت یا نه، ولی موضع سعودی از زمان پادشاه عبدالعزیز، حمایت از تصمیم فلسطین است».

 

معامله قرن طرح صلح تحمیلی آمریکا علیه مردم فلسطین است که هشتم بهمن ماه، علنی شد. این در حالی است که عربستان سعودی تلاش‌های بسیاری برای عادی‌سازی روابط فلسطین و رژیم صهیونیستی انجام داده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار