گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

دفاع دوباره پنتاگون از پنهان‌کاری درباره تلفات حمله موشکی ایران

دفاع دوباره پنتاگون از پنهان‌کاری درباره تلفات حمله موشکی ایران وزارت دفاع آمریکا امروز دوشنبه بار دیگر از عملکرد خودش بعد از حمله موشکی ایران به پایگاه «عین الاسد» دفاع کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 24
کد خبر: ۳۶۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع آمریکا که به دلیل پنهان‌کاری درباره تلفات حمله موشکی ایران مورد انتقاد قرار گرفته امروز دوشنبه بار دیگر از عملکرد خود پس از آن حمله موشکی دفاع کرد. 

 

ژنرال پاول فردریکس، جراح ستاد مشترک ارتش آمریکا به پایگاه «دیفنس‌وان» گفت: «نشانه‌های ضربه مغزی (TBI) اغلب غیراختصاصی هستند.»

 

به گفته او این نشانه‌ها موارد مختلف از سردرد گرفته تا سرگیجه، مشکلات حافظه، ضعف در تعامل، اشکال در تمرکز یا خلق تحریک‌پذیر را شامل می‌شوند. 

 

پاول فردریکس با اشاره به انتقادها از پنهان‌کاری‌ها و اطلاع‌رسانی‌های قطره‌چکانی وزارت دفاع آمریکا بعد از حمله موشکی ایران به پایگاه «عین‌الاسد» در عراق گفت: «افراد زیادی گفته‌اند "چرا ما فوراً همه کسانی که دچار ضربه مغزی شده بودند را شناسایی نکردیم؟" چون علامت‌ها بعضی وقت‌ها کاملاً غیراختصاصی هستند.»

 

پایگاه دیفنس‌وان ادعا کرده با آنکه نظامیان آمریکا طبق پروتکل‌های پنتاگون مورد معاینه قرار گرفته‌اند بعضی از آنها تا مدت‌ها بعد هیچ نشانه‌ای نداشته‌اند. 

 

فردریکس ادامه داد: «اگر شما ۱۸، ۱۹ یا ۲۰ سال سن داشته باشید و ما به شما آموزش هم داده باشیم به چه چیزهایی توجه کنید، کاملاً ممکن است کسانی باشند که بگویند "من تازه در محل انفجار بوده‌ام و البته ممکن است چند روزی حالم رو به راه نباشد و چند روزی این وضعیت را تحمل می‌کنم." و بعد چند روز یا هفته بعد می‌آیند ببینند واقعیت چیست.»

 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، «مارک اسپر»، وزیر دفاع و «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه این کشور به همراه شماری از دیگر مقام‌های آمریکایی بعد از حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد مدعی شده بودند هیچ آمریکایی در این حمله کشته یا زخمی نشده است.

 

وزارت دفاع آمریکا از آن زمان به بعد، به صورت تدریجی و در چندین مرحله گفته که نظامیان آمریکا دچار ضربه مغزی شده‌اند. 

 

وزارت دفاع آمریکا در نخستین اعتراف گفته بود که ۱۱ نظامی آمریکا بر اثر حمله نظامی ایران به «آسیب ملایم مغزی» (concussion) مبتلا شده‌اند. پنتاگون اخیراً پذیرفته ۱۰۹ نفر دچار ضربه مغزی (TBI) شده‌اند. 

 

بسیاری ارزیابی‌ها حاکی است انتقام موشکی ایران به کشته شدن شماری از نظامیان آمریکایی منجر شده، اما دولت این کشور هنوز قصد ندارد به این موضوع اعتراف کند. 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار