پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد
نامه نمکی درباره کرونا

نامه گلایه آمیز وزیر بهداشت به روحانی درباره کرونا

سعید نمکی وزیر بهداشت در نامه‌ای به حسن روحانی رییس جمهور، خواستار همکاری همه دستگاهها با این وزارتخانه شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی وزیر بهداشت در نامه ای به حسن روحانی رییس جمعور به عدم همکاری همه نهادهای زیربط اعتراض کرد و خواستار اقدامات به هنگام همه در مساله بیماری کرونا شد. در نامه وزیر بهداشت که حاکی از کم کاری یا بی تفاوتی برخی نهادهای دولتی است و بیشتر به تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز برای کنترل ویروس کرونا مانند ماسک مربوط است این گونه آمده:

 

نامه گلایه آمیز وزیر بهداشت به روحانی درباره کرونا

 

متن نامه وزیر بهداشت به روحانی درباره کرونا

 

به استحضار میرسد با پیش‌بینی اینجانب از احتمال ورود ویروسکرونای جدید به کشور طی نامه ای به گمرکات کشور اعلام نمودم صادرات و خروج ماسک تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شود و همکارانم را مامور کردم تا با قیمت مناسب تولیدات داخل را خریداری و جهت روز مبادا ذخیره کنند.

 

متاسفانه علیرغم پیگیری فراوان مقدار اندکی خریداری و بقیه تولیدات کشور وارد بازار سیاه شد.

 

متاسفانه پس از حدود ۱۰ روز فقط یک میلیون عدد ماسک تحویل و بقیه نمی‌دانم در کجا انباشته شده، همکاران اینجانب بدلیل اجبار شبانه‌روز در بازارهای مختلف و درنقش واسطه و دلال از قاچاقچیان با قیمت گزاف می‌خرند.

 

نامه وزیر بهداشت به روحانی

 

سوال بنده این است که آیا در شرایطی که همکاران جان بر کف اینجانب در سخت‌ترین شرایط ممکن روز و شب در بخش‌های آلوده پروانه‌وار گرد مردم می‌گردند و خواب و آرامش و سلامتی را قربانی سلامت و راحتی مردم می‌کنند، در ایامی که احتمال آلودگی مردم بدلیل عدم وجود اقلام حفاظتی و پیشگیرانه در خطرست ، این شبکه فرصت‌طلب بی‌انصاف از کجا خاطر جمعی دارد که اینگونه جسورانه روبروی مردم و مسئولین می‌ایستد و به راحتی اعلام می‌کند که دویست میلیون ماسک را می‌تواند ۲۴ ساعته با فلان قیمت در فلان جا عرضه کند ؟

 

آیا رواست گروهی دل به دریای آلودگی جهت رهایی مردم بزنند و گروهی لباس و ماسک اینان و بیمارانشان را در انبارها برای سودجویی صد برابری و یا قاچاق به دیگر کشورها تلنبار کنند؟

 

اینجانب تردید ندارم اگر عزم دستگاه‌های کشور بر حل مشکلی به این سادگی باشد نباید اینقدر شرمسار مردم و همکارانمان در سراسر کشور باشیم.

 

 

شایان ذکر است طی روزهای گذشته کمبود ماسک و مواد شوینده و ضدعفونی در داروخانه ها باعث اعتراض مردم شد و ایندر حالی است که میزان تولید این اقلام مانند ماسک چندین برابر شده اما سیستم توزیع مناسبی وجود ندارد و به درستی به دست مردم نمی رسد. علت نامه اعتراضی نمکی به روحانی نیز همین مورد است.

 

منبع: کانال تلگرامی رزنانس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرهاد
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۱
1
0
خداماراازشر قاچاقچیان حاکم بر مملکت حفظ کند