فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

توصیه‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای پیشگیری از کرونا

سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح همچون سایر عوامل زمینه‌ای مثل بیماری دیابت و بیماری‌های ریوی، می‌تواند عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلای افراد به کروناویروس باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 01
کد خبر: ۳۷۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر زهرا عبداللهی در این باره گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد. عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلا به این ویروس بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت و بیماری‌های ریوی، می‌تواند سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح باشد.

 

وی افزود: کمبود دریافت ویتامین‌هایی مثل ویتامین C؛ و A. با تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد. کمبود آهن و کم خونی و کمبود ویتامین د. هم موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود.

 

عبداللهی ادامه داد: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C. مثل مصرف سبزی و سالاد، میوه‌های حاوی ویتامین C. مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزی‌های دارای ویتامین C. مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، انواع فلفل، ویتامین C. بدن را تأمین می‌کند.

 

مدیر دفتر بهبود تغذیه بیان کرد: به عنوان مثال روزانه یک عدد پرتقال یا ۲ عدد نارنگی ویتامین C. مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می‌کند. هویج و کدوحلوایی هم منابع خوب ویتامین A. هستند.

 

بنابر اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، عبداللهی ادامه داد: این روز‌ها همه افراد از کودکان زیر ۵ سال تا مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که کورتن مصرف می‌کنند باید هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو یا آب نارنج تازه استفاده کنند.

 

وی افزود: از هویج و کدوحلوایی در غذا‌های روزانه استفاده شود. مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C. همراه با غذا توصیه می‌شود. مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فود‌ها اجتناب شود.

 

مدیر دفتر بهبود تغذیه استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ را حائز اهمیت دانست و گفت: کمبود ریز مغذی‌هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند. از منابع غذایی این ۲ ریز مغذی مثل حبوبات، شیر و لبنیات و سبزی‌های برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده کنید.

 

به گزارش ایسنا؛ وی تصریح کرد: استرس و فشار‌های عصبی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند. به خاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذی‌ها و پروتئین نقش مهمی در پیشگیری و ابتلا به بیماری ویروس کرونا دارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار