وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید
.

نمکی: پلیس در کنترل مبادی شهر‌ها به وزارت بهداشت کمک کند/ جلوگیری از تردد ماشین‌هایی که از شهر‌های آلوده به خارج این شهر‌ها می‌روند

نمکی: پلیس در کنترل مبادی شهر‌ها به وزارت بهداشت کمک کند/ جلوگیری از تردد ماشین‌هایی که از شهر‌های آلوده به خارج این شهر‌ها می‌روند وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فرمانده نیروی انتظامی خواست که در شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور، این نیرو در کنترل مبادی ورودی و خروجی شهر‌های آلوده به ویروس به وزارت بهداشت کمک کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر،  سعید نمکی روز دوشنبه در نشست با سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی بیان کرد: با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروزی و اینکه به قرنطینه شهر‌ها اعتقاد نداریم، باید به مردم آگاهی بدهیم. مردم خیلی خوب در این روز‌ها همکاری می‌کنند و ظرفیت همه رسانه‌ها برای ارتقای سطح آگاهی مردم درباره ویروس کرونا استفاده شده است.

 

وی ادامه داد: پلیس می‌تواند به وزارت بهداشت کمک کند تا ورودی و خروجی شهر‌ها کنترل شود. باید از ماشین‌هایی که از شهر‌های آلوده به خارج این شهر‌ها سفر می‌کنند جلوگیری شود. به طور مثال مازندران یکی از مناطق پاک از ویروس کرونا بود که حالا دارد به یکی از مناطق آلوده به ویروس کرونا تبدیل می‌شود.

 

وزیر بهداشت گفت: نیروی انتظامی و پلیس راهور می‌تواند به عنوان یک مجموعه کارساز به وزارت بهداشت کمک کند تا بتوانیم هرچه سریع‌تر سفره این بیماری را در کشور جمع کنیم.

ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون به حدود ۵۰ کشور از جمله آمریکا، فرانسه، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا و امارات گسترش یافته و تا کنون جان حدود سه هزار نفر را گرفته است.

 

مقامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز روز چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه از ابتلا و درگذشت دو شهروند قمی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا خبر دادند.

 

با اعلام همه گیری ویروس کرونا در کشور، حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهوری در حکمی به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور داد ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تشکیل شود.

 

همچنین رییس جمهوری در صدور حکم و ابلاغ جدیدی به وزیر بهداشت ماموریت داد تا ضمن تشکیل جلسات مستمر این ستاد، از تمام توان مجموعه‌های ذی‌ربط به منظور کمک به جلوگیری از شیوع و ریشه‌کنی هر چه سریع‌تر این بیماری بهره گرفته و به طور مستمر به وی گزارش دهد.

 

روحانی در این حکم دستگاه‌های کشور را مکلف به اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا کرد.

 

از زمان تشکیل این ستاد با همراهی و هماهنگی همه دستگاه‌های دولتی اقدات مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از جمله تعطیلی مراکز دانشگاهی و مدارس و کاهش ساعات اداری صورت گرفته است.

 

در آخرین اقدام برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد: ۳۰۰ هزار اکیپ با همکاری بسیج و مراکز درمانی برای غربالگری کرونا و بیماریابی خانه به خانه مردم از دو روز آینده به تک تک خانه‌های مردم مراجعه می‌کنند.

 

با وجود این تلاش بر اساس اعلام کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور تا روز گذشته به ۹۷۸ نفر و فوت ناشی از آن در مجموع به ۵۴ نفر رسیده است همچنین ۱۷۵ نفر از مبتلایان بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

 

با این حال پزشکان توصیه می‌کنند با خود مراقبتی، قرنطینه خانگی، پرهیز از سفر و رعایت بهداشت فردی می‌توان مانع از ابتلا و سرایت به ویروس کرونا شد.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار