غش کردن ناگهانی نشانه کرونا نیست-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز
سازمان جهانی بهداشت:

غش کردن ناگهانی نشانه کرونا نیست

از زمان شیوع کروناویروس در چین و دیگر کشورهای جهان، تاکنون ویدئوهای زیادی از غش کردن و زمین افتادن افراد مبتلا به این ویروس در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده اما سازمان جهانی بهداشت این ویدئوها را درمورد مبتلایان به این بیماری غیرعادی و عجیب توصیف کرده است‌.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که برخی از رسانه‌های بین‌المللی نیز این ویدئوها را منتشر کرده‌اند، هنوز اطلاعات دقیق و درستی از هیچ یک از این ویدئوها منتشر نشده و ابتلای افراد غش کرده در آن‌ها به کروناویروس تایید نشده است.

 

سازمان جهانی بهداشت (WHO) نیز اعلام کرده "غش کردن ناگهانی" در افراد مبتلا به کووید-۱۹ امری غیرمعمول است.

 

یکی از کارهایی که کارشناسان درمورد این ویدئوها انجام داده‌اند، ردیابی منبع انتشار آن‌ها بوده است. در صورتی که مشخص شود این ویدئوها پیش از شیوع این ویروس‌ نیز در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شده، جعلی بودن ارتباط آن‌ها به مبتلایان به کروناویروس نیز ثابت می‌شود.

 

بررسی‌های کارشناسان تاکنون نشان داده برخی از این ویدئوهای منتشر شده در تاریخ ژانویه سال جاری میلادی (۲۰۲۰) در نقاط مختلف چین فیلمبرداری شده‌ است. بر اساس گزارش رسانه‌های اجتماعی این ویدئوها ابتدا در شبکه‌های اجتماعی مانند TikTok منتشر شده و سپس دست به دست با شبکه‌های دیگر نیز رسیده است. این ویدئوها توسط شاهدان عینی در نقاط مختلف چین فیلمبرداری شده‌اند اما این بدان‌ معنا نیست که افرادی که در این ویدئوها به طور ناگهانی غش می‌کنند به کروناویروس مبتلا بوده‌اند.

 

اگر به برخی از این ویدئوها بدون توجه به زیرنویس‌های آن‌ها نگاه کنیم، می‌توانیم بهتر و بدون پیش‌فرض به آنچه که در آن‌ها اتفاق می‌افتد توجه کنیم. در یک مورد، به نظر می‌رسد شخصی قربانی یک تصادف ترافیکی بوده است. در فیلم دیگری، به نظر می‌رسد که مردی دچار مصدومیت از ناحیه سر شده و به روی زمین می‌افتد. اما از آنجایی که این ویدئوها در زمان جو متشنج ناشی از شیوع کروناویروس منتشر شده‌اند، شاهدان عینی و کاربران شبکه‌های اجتماعی ممکن است به صورت پیش‌فرض تصور کنند این افراد همگی مبتلایان به کروناویروس بوده و به همین دلیل به طور ناگهانی در خیابان غش می‌کنند.

 

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "اسنوپ"، که یک سایت تخصصی مرجع حقایق منابع اطلاعاتی است، سازمان‌ جهانی بهداشت (WHO) توضیح داده که بیماری کووید-۱۹ ناشی از ابتلا به کرونا ویروس جدید نوعی بیماری تنفسی است که علائمی مانند "تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات تنفسی" را به همراه دارد و علائمی هم‌چون "غش کردن ناگهانی" در این بیماران وجود نداشته و این اتفاق در مورد این مبتلایان "غیرعادی" است.

 

منبع: الف

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار