سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

دیپلماسی ایران به تنش‌های هندوها علیه مسلمانان واکنش نشان دهد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه تنش‌های هندوها علیه مسلمانان هدایت شده از دستگاه پنهان استکبار و صهیونیسم بین‌الملل است، گفت: سازمان‌های بین‌المللی و مسئولان دیپلماسی کشور به مسئولیت خود در این باره عمل کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامیضمن محکوم کردن کشتار مسلمانان توسط هندوهای افراطی گفت:  فجایع درگیری‌ها و تنش‌های هند که قطعاً تحریک شده از سوی دستگاه پنهان استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل است باعث تأسف است.

 

وی افزود: متأسفانه ما هنوز شاهد ظلم هندوهای افراطی به مسلمانان این کشور هستیم که جنایت‌هایی مانند زنده‌ به گور شدن در خاک و سوزاندن مسلمانان در آتش، تخریب اموال و خانه‌هایشان و ضرب و شتم شدید آنان، تنها بخشی از ظلم‌‌هایی است که به مسلمانان می‌شود.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خاطرنشان کرد: این کمیسیون فجایع صورت گرفته در هند علیه مسلمانان از سوی هندوهای افراطی را به شدت محکوم کرده و از دولتمردان هندوستان و نهادها و مراجع بین‌المللی توقع داریم که به این موضوع ورود کرده و مانع از بروز چنین تنش‌ها و درگیری‌های قومی و مذهبی شده و از گسترش آن جلوگیری کنند.

 

نقوی حسینی گفت: اگر درگیری‌های قومی و مذهبی در هند افزایش پیدا کند قطعاً امنیت این کشور به خطر افتاده و مشکلات گسترده‌تر خواهد شد.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید هرچه سریع‌تر نهادهای بین‌المللی به مسئولیت خود در این باره عمل کرده و مسئولان دیپلماسی کشورمان هم موضوع را پیگیری کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار