صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

تولید الکل تحت نظارت وزارت بهداشت است

قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت گفت:‌حذف مجوز وزارت صمت برای تولید الکل در راستای سرعت بخشی به امر تولید بوده است اما همچنان تولید این محصول با مجوز و نظارت وزارت بهداشت انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 13
کد خبر: ۳۸۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین مدرس خیابانی در رابطه با حذف مجوز وزارت صنعت برای تولید الکل گفت: حذف مجوز برای تولید الکل موقت و تا رفع کامل ویروس کرونا از کشور است.

 

قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی افزود: با توجه به شرایط حساس کنونی کشور و نیاز مبرم به اقلام و محصولات بهداشتی و لزوم کاهش بروکراسی اداری و تسریع در امر تولید، تا اطلاع ثانوی تولید الکل نیاز به هیچ گونه مجوزی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ندارد.

 

مدرس‌خیابانی در پاسخ به این سؤال که با حذف مجوز وزارت صنعت برای تولید این محصول اکنون نظارت توسط چه نهاد یا سازمانی در امر تولید الکل صورت می‌گیرد، گفت: برای راه‌اندازی یک واحد تولیدی الکل همچنان اخذ مجوز از وزارت بهداشت و درمان لازم است و بر این اساس الکل همچنان تحت نظارت وزارت بهداشت و درمان تولید می‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه  الکل تحت نظارت وزارت بهداشت تولید می‌شود،‌گفت: وزارت بهداشت بر فرایند تولید و توزیع، نظارت دارد.

 

روز گذشته 22 اسفند ماه حسین مدرس‌خیابانی قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت از حذف مجوز سازمان‌های صمت برای تولید الکل در کشور خبر داد.

 

وی اعلام کرد: بر اساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا در وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به اعلام آمادگی برخی از واحدهای تولیدی برای تولید الکل مورد نیاز کشور، تولید الکل بدون مجوز در واحدهای تولیدی امکان پذیر است.

 

مدرس‌خیابانی اظهار داشت: بدیهی است الکل تولید شده در این واحدها، صرفا بر اساس حواله‌های سازمان غذا و دارو و تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی استان‌ها، بین مراکز تولید کننده ژل ضد عفونی‌کننده توزیع خواهد شد. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار