افراد مشکوک و بیماران کرونا در خروجی شهرها قرنطینه شوند-راهبرد معاصر
هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV فردا مدارس ۶ شهر غیرحضوری شد + جزییات  تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۸/۲۵؛ سامانه بارشی در راه ایران

افراد مشکوک و بیماران کرونا در خروجی شهرها قرنطینه شوند

وزیر بهداشت در حکمی سرپرست جمعیت هلال احمر را به عنوان مسئول برپایی و نظارت بر اکیپ های بازرسی سلامت مستقر در خروجی شهرها منصوب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 15
کد خبر: ۳۸۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی، در حکمی، کریم همتی سرپرست جمعیت هلال احمر را به عنوان مسئول برپایی و نظارت بر اکیپ‌های بازرسی سلامت مستقر در خروجی شهرها منصوب کرد.

 

در این حکم آمده است: مسئولیت برپایی و نظارت بر اکیپ‌های بازرسی سلامت مستقر در خروجی شهرهایی که لیست آن با موافقت معاون امور بهداشتی و معاون وزارت کشور نهایی شده به جنابعالی محول می‌شود. هر اکیپ شامل یک نفر از پرسنل بهداشتی، هلال احمر و نیروهای نظامی و دانشگاهی خواهد بود.

 

۱- اکیپ‌ها در خروجی شهرهای ذکر شده و مورد توافق، در محل و تعداد مناسب تشکیل گردد. علاوه بر خروجی شهرهای مورد نظر، در ترمینال‌ها، ایستگاه‌های قطار و فرودگاه‌ها نیز طبق روال قبل باید ادامه یابد.

 

۲- اکیپ‌ها باید مجهز به دستگاه تب سنج و امکانات اولیه تشخیص بوده، بروشورها و مطالب آموزشی نیز جهت کسانی که بیمار تشخیص داده نمی‌شوند، جهت تذکرات لازم و اعمال دستورالعمل‌های ضروری باید داده شود. موارد آموزشی جهت افراد مشکوک و همراهانشان طبق پروتکل‌های ایزولاسیون می‌باشند.

 

۳- افراد مشکوک و یا بیمار سریعاً به اولین ایستگاه قرنطینه منتقل و با نظر پزشک معالج مستقر تعیین تکلیف شوند. بلاتکلیفی افراد مشکوک و یا احتمالاً مبتلا مهم‌ترین عامل در شیوع بیماری است که باید مورد توجه قرار گیرد. ثبت مشخصات فرد مشکوک و مبتلا، همچنین مشخصات وسیله نقلیه در سامانه و ردیابی توسط پرسنل بهداشتی منطقه ضروری است.

 

اطلاعات مربوط به این گونه موارد هر روزه توسط سامانه باید به ستاد مستقر در وزارت بهداشت منتقل گردد.

 

۴- در صورت هرگونه مقاومت و یا ایجاد درگیری افراد مشکوک و یا مبتلا مسئولیت برخورد قانونی و پیگیری‌های مورد نیاز به عهده پرسنل نظامی و انتظامی و ضابطین قضائی عضو اکیپ است و همکاران بهداشتی و هلال احمر حق هیچ گونه درگیری و مقابله با مردم را ندارند.

 

۵- در صورتی که افزایش اکیپ‌ها و یا شهرهای مورد نظر ضرورت داشت از طریق ستاد استانی و استانداران به ستاد مرکزی اعلام و سپس روزانه به جنابعالی ابلاغ خواهد شد.

 

۶- لازم است، مسئولین هلال احمر استانی با هماهنگی معاونین بهداشت و درمان، دانشگاه‌ها سرکشی‌های مستمر به اکیپ‌های مستقر در خروجی شهرهای استان‌ها داشته باشند.

 

۷- شروع عملیات و استقرار اکیپ‌ها از پس فردا سه شنبه مورخ ۲۷/‏۱۲/‏۱۳۹۸‬ و با اعلام قبلی صورت گیرد.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده