پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

واکنش پلیس برای قرنطینه شهرها

فرمانده ناجا گفت: اتاق جنگ روانی دشمنان با القای قرنطینه، به دنبال تحریک مردم برای خرید و اخلال در نظام توزیع اقلام اساسی است؛ در حالی که ستاد ملی مقابله با کرونا هیچ برنامه‌ای برای قرنطینه شهرها نداشته و پلیس هم چنین اقدامی را در دستور کار ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 15
کد خبر: ۳۸۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین اشتری در جلسه قرارگاه امام علی (ع) با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا به یک مسأله جهانی تبدیل شده که علاوه بر ایران بیش از ۱۵۰ کشور دنیا را درگیر خود کرده است، اظهار داشت: نیروی انتظامی با بسیج سرمایه‌های مادی و اجتماعی پلیس در صدد مهار و کنترل ویروس به منظور کاهش تلفات و خسارات احتمالی آن است.

 

وی گفت: این روزها اتاق جنگ روانی دشمنان،با القا کردن قرنطینه به دنبال تحریک مردم برای خرید و انبار کردن مایحتاج و اخلال در نظام توزیع اقلام اساسی است در حالی که ستاد ملی مقابله با کرونا هیچ برنامه‌ای برای قرنطینه کردن شهرها را نداشته و نیروی انتظامی چنین اقدامی را در دستور کار ندارد بلکه اعتقاد دارد این بیماری به مانند حوادث گذشته با از خودگذشتگی، همدلی و مشارکت ملی تمام شهروندان ، ان شاءالله مهار و کنترل خواهد شد.

 

فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: در فاز نخست با پیش بینی اقدامات پیشگیرانه، آموزشی و اطلاع رسانی تلاش شد تا هموطنان نسبت به ابعاد مختلف خطرات و تهدیدات این ویروس آشنا شده و روند خودمراقبتی را در پیش بگیرند.

 

وی ادامه داد: نیروی انتظامی به عنوان یکی از اعضای قرارگاه امام رضا(ع) با بسیج امکانات و آماده باش تمامی ظرفیت انسانی خود در تلاش است با همکاری و مشارکت هموطنان عزیز زنجیره ابتلا و شیوع را قطع کرده و از خسارت به مردم عزیز جلوگیری کند.

 

سردار اشتری ضمن تقدیر و تشکر از همکاران خود که در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا ایثارگرانه انجام وظیفه می‌کنند، گفت: باید همکاران با رعایت همه جوانب بهداشتی مأموریت‌های محوله را به نحو احسن انجام دهند و مراقب سلامتی خود باشند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده