سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

ویروس کرونا؛ به چه حالتی تنگی نفس می‌گویند؟

هر حالتی را نمی‌توان تنگی تنفس نامید بلکه باید اطلاعات آن را به صورت کامل دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 18
کد خبر: ۳۸۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ با بروز ویروس خطرناک و کشنده کرونا شایعات و اخبار کاذبی در فضای مجازی منتشر شد که نشان دهنده این نکته بود که هر تنگی نفس می‌تواند کرونا باشد، اما متخصصان عفونی کاملاً مخالف این قضیه هستند و روانپزشکان می‌گویند: یکی از مهم‌ترین عواملی که باعث می‌شود فرد سالم در معرض خطر ابتلا به این ویروس قرار بگیرد، استرس نام دارد.

 

در واقع استرس می‌تواند باعث تخریب سیستم ایمنی بدن شود و مقاومت بدن را به اندازه‌ای کاهش دهد که دیگر نتوان در مقابل آن از خود واکنشی نشان داد؛ بنابراین به هیچ عنوان اخبار کاذب و شایعات صفحات مجازی را دنبال نکنید.

 

اما به چه حالتی تنگی نفس می‌گویند؟

تنگی نفس حالتی است که معمولا وقتی از پله بالا می‌روید به شما دست می‌دهد. در شرایط معمولی هیچ یک از ما متوجه نفس کشیدن نمی‌شویم و خود به خود دم و بازدم می‌کنیم؛ اگر این فرآیند به گونه‌ای سخت شود که متوجه نفس کشیدن خود شوید به آن تنگی نفس می‌گویند.

 

اما توصیه کلی پزشکان این است که به این موضوع فکر نکنید که من تنگی نفس دارم یا نه! اگر تنگی نفس داشته باشید، آنقدر واضح هست که توجه تان را جلب می‌کند و نیازی به بررسی ندارد.

 

تمامی کادر درمانی بیمارستان‌ها توصیه می‌کنند که به محض دیدن علائمی شبیه به کرونا مانند تنگی نفس، آسم، خستگی اعضای بدن، تب، درد عضلات سریع به پزشک مراجعه نکنیم و هنگام شدت گرفتن به بیمارستان‌ها برویم؛ چرا که اگر سالم باشیم ممکن است به محض رفتن در این مکان‌ها از افراد ناقل این ویروس خطرناک و کشنده را بگیریم و هنگام برگشت به منزل هزاران نفر را مبتلا کنیم.

 

در ضمن به توصیه وزارت بهداشت جهانی می‌توان با رعایت اصول بهداشتی از قبیل شستشوی مداوم دست ها، پرهیز از دست دادن و روبوسی و رعایت فاصله کمتر از دو متر با دیگران با این مقابله کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر