وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟

سرنوشت ماسک‌های خریداری شده از انگلیس را پیگیری می‌کنیم

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بریتانیا در خصوص ماسک‌های خریداری شده از انگلیس گفت: موضوع پیش از این نیز با مقامات انگلیسی مطرح شده و آنها برای پیگیری، خواستار اطلاعات بیشتری شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 22
کد خبر: ۳۸۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «حمید بعیدی نژاد» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بریتانیا در پی اظهارات معاون وزیر بهداشت ایران درباره ماسک‌های خریداری شده از انگلیس که به ایران تحویل نداده است، در صفحه توئیتر خود نوشت: «پیرو اظهارات یکی از مقامات وزارت محترم بهداشت کشورمان مبنی بر اینکه «انگلیس ماسک‌های خریداری شده را تحویل ایران نداده است»، موضوع با توجه به فوریت، پیش از این نیز با مقامات انگلیسی مطرح شده است که آنها برای پیگیری، خواستار اطلاعات بیشتری شده‌اند.»

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار