تصادف اتوبوس در مکزیک دست کم ۳۲ کشته بر جای گذاشت جزئیات قرارداد تسلیحاتی ۷.۴ میلیارد دلاری آمریکا با اسرائیل تظاهرات در تل آویو برای تکمیل تبادل اسیران عراقچی و فیدان وضعیت فلسطین را بررسی کردند نایب‌رئیس دفتر سیاسی حماس: طوفان الاقصی ناقوس نابودی رژیم صهیونیستی را به صدا در آورد معاریو: حماس همچنان حاکم غزه است انفجار‌های مهیب در حومه دمشق در پی تجاوز اسرائیل طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس 

اظهارات ایران ستیزانه پمپئو/نمی گذاریم ایران کره شمالی شود!

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه ای جدید تلاش کرد تا به نوعی سیاست های خصمانه واشنگتن علیه ایران را توجیه کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 01
کد خبر: ۳۸۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با فاکس نیوز، مدعی شد: گزارش جامعه اطلاعاتی آمریکا نشان می دهد که جمهوری اسلامی ایران توانایی غنی سازی مواد هسته ای و مواد شکافت پذیر را دارند. آنها ظرفیت های روزافزونی دارند و همچنان به تلاش برای توسعه برنامه موشکی شان می پردازند.

وی در خصوص برنامه صلح آمیز موشکی ایران گفت: همین هفته پیش نیز تلاش کردند یک وسیله پرتاب فضایی را پرتاب کنند که قطعا می تواند در برنامه موشکی شان به آنها کمک کند. اینها همه مولفه هایی هستند که به ما می گویند آنها می توانند سیستمی داشته باشند که آمریکا را تهدید کنند.

وی در توجیه سیاست های خصمانه آمریکا علیه ایران نیز گفت: پرزیدنت ترامپ روشن کرده است که ما این وضع را تحمل نخواهیم کرد. ما اجازه نخواهیم داد که ایران به جایی برسد که کره شمالی امروز هست و ما مجموعه ای از سیاستها را برای جلوگیری از این وضع داریم.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهرام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
0
0
های پمپئو ی عوضی تو غلط میکنی نذاری ایران توسعه یابد. ایران در هیچ زمینه ای ضعیف تر از کره شمالی نیست. اقتصاد برتر از کره داریم. قرهنگ دموکراسی مون برتر از کره شمالیه... قدرت نظامی ایران هم کمتر از کره شمالی نیست. صدور انقلاب مون هم جهانی شد. تمام کشورهای دنیا به قدرت برتر ایران در منطقه در همه ی زمینه ها ایمان و اذعان دارند... با اینحساب دیگه چی مونده که پمپئو نزاره ما بهش برسیم و بشیم کره شمالی؟؟؟
آخرین اخبار