پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس
سیاری خبر داد:

ایجاد ۴۵۷۵ تخت نقاهتگاهی توسط ارتش در سراسر کشور

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: خدمات رسانی ۳۲ بیمارستان و کلیه مراکز درمانگاهی، در اختیار قرار دادن ۱۶۰۰ تخت، راه اندازی ۲۰۰ مرکز پایش سیار و ثابت، ایجاد ۴۵۷۵ تخت نقاهتگاهی، پایش سلامت و ضد عفونی خودرو ها در ورودی۸۰ شهر از جمله اقدامات ارتش در مقابله با ویروس کرونا است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 25
کد خبر: ۳۸۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش صبح امروز (چهارشنبه) در مراسم افتتاح نقاهتگاه ۲۰۰۰ تختخوابی ارتش طی سخنانی، اظهار داشت: سامانه بهداشت و درمان ارتش با پایش مستمر بیمار در کشور چین وضعیت را تحت کنترل داشت. با شیوع بیماری در کشور و تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در ستادکل نیروهای مسلح، قرارگاه پدافند زیستی در ارتش و نیروهای تابعه نیز ایجاد شد و اقدامات مهمی انجا شد.

 

وی افزود: به دنبال صدور فرمان فرمانده کل قوا به ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر ساماندهی خدمات نیروهای مسلح برای کمک بیشتر به سامانه بهداشت و درمان کشور و پیش بینی انجام رزمایش مقابله با حمله بیولوژیکی احتمالی و ابلاغ قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا(ع) ستاد کل نیروهای مسلح به ارتش نیروهای ارتش فعالیت خود را افزایش دادند. 

 

 امیر سیاری ادامه داد: از جمله این اقدامات می توان به خدمات رسانی ۳۲ بیمارستان و کلیه مراکز درمانگاهی، در اختیار قرار دادن ۱۶۰۰ تخت، راه اندازی ۲۰۰ مرکز پایش سیار و ثابت، ایجاد ۴۵۷۵تخت نقاهتگاهی، پایش سلامت و ضد عفونی خودرو ها در  ورودی۸۰ شهر،  ضد عفونی خیابان ها و اماکن عمومی، تبدیل خیاط خانه ها به کارگاه تولید ماسک، تبدیل اماکن تولید مواد شوینده به مواد ضدعفونی کننده، بکارگیری تجهیزات یگان های جنگ نوین و تغییر کاربری برخی از آنها وساخت تجهیزات جدید.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش تصریح کرد: در جهت اجرایی شدن رزمایش نیروی زمینی به صورت گسترده در ابعاد مختلف وارد عمل شد و در نهایت در اجرای تدبیر ستادکل نیروهای مسلح و دستور فرمانده کل ارتش نیروی زمینی مامور به ایجاد نقاهتگاه ۲۰۰۰ تختخوابی ظرف مدت ۴۸ ساعت شد که هدف اول نشان دادن توانمندی های ارتش در اتفاقات مشابه در کمترین زمان و هدف  دوم کمک به سامانه بهداشت و درمان کشور‌ برای کاهش مدت بستری بیماران است. 

 

وی ادامه داد: نیروی زمینی با اقدام به موقع و با استفاده از ظرفیت ها و توانمندی‌های موجود امروز موفق شده است این ماموریت را با سرافرازی به انجام برساند. نیروهای تابعه ارتش همزمان با انجام این اقدامات گسترده و موثر در حفظ ارتقا و توان رزمی خود فعال بوده و آمادگی مقابله با هرگونه تهدید را دارا هستند. 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار