ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

امکان شیوع امواج جدید کرونا در تهران

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران تاکید کرد: همچنان ممکن است شاهد امواج جدیدی از بازگشت و شیوع کرونا در تهران باشیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 04
کد خبر: ۳۹۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی با یادآوری اجرای سیستم غربالگری ملی در تهران گفت: پیوستن به مجموعه غربالگری ملی توسط تیم بهداشت و درمان مشکلات آماری شهر تهران برطرف می‌شود.

 

وی با بیان این که نیرو‌های حوزه درمان و بهداشت خدمات ارزنده‌ای را تاکنون ارائه داده‌اند، خاطرنشان کرد: هر چه از زمان شیوع این بیماری می‌گذارد، ممارست و تجارب کادر درمان بیشتر می‌شود.

 

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران تصریح کرد پیوستن به مجموعه غربالگری ملی توسط تیم بهداشت و درمان و برطرف شدن مشکلات آماری که سال‌های متمادی شهر تهران با آن روبرو بود یکی دیگر از مواردی بود که دکتر زالی به آن اشاره کرد.

 

زالی در ادامه از شکل گیری همکاری مستمر شهرداری تهران با معاونین امور بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی با هدف غربالگری بیماران و با همت مراقبین سلامت خبر داد.

 

وی اظهار امیدواری کرد که با انجام این غربالگری در شهر تهران به ویژه افرادی که علائم بالینی خفیف داشته و نیازی به مراجعه به مراکز درمانی ندارند، بتوانیم موارد بیشتری از بیماری کووید ۱۹ را شناسایی کنیم.

 

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با یادآوری این که اهدا پلاسمای خون بهبود یافتگان به کرونا در بیمارستان بقیه الله (عج) و مسیح دانشوری در حال انجام است، خاطر نشان کرد: این پروژه عملیاتی در حال اجراست و صرفا مستلزم اهدا پلاسما توسط بهبود یافتگان به کووید ۱۹ یک ماه پس از بهبودی است.

 

زالی با بیان این که میزان اثرگذاری روش کمک درمانی اهدا پلاسمای خون نیازمند مستندات بیشتر بالینی است، اظهار امیدواری کرد: با توجه به اینکه این روش کمک درمانی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا مورد تایید است، در روز‌های آینده آمار اولیه پلاسما درمانی به عنوان یک مداخله اثر بخش اجرایی شود تا بتوانیم خبر‌های خوبی از نتایج امید بخش آن به مردم ارائه دهیم./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار