رهبر معظم انقلاب: در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ریزی ۲۰ ساله دشمن شکست خورد رهبر انقلاب امشب با مردم ایران سخن خواهند گفت عارف: عوائد حاصل از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به مردم ارائه می‌شود سخنگوی سپاه: در جنگ اخیر، مراکز اطلاعاتی و تنها پالایشگاه فعال اسرائیل را هدف قرار دادیم/ آمادگی امروز ما حداقل ۴۰ درصد افزایش یافته جزئیات بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی تصویب شد/ جزئیات اجرایی به زودی اعلام می‌شود سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است

جزئیات طرح سه فوریتی تعطیلی یک ماهه کشور+ عکس

طیبه سیاوشی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی دریک رشته توئیت در حساب شخصی‌اش از ارائه طرح سه‌فوریتی تعطیلی یک ماه کشور به علت شیوع کرونا در جلسه علنی روز سه‌شنبه ۱۹ فروردین مجلس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 05
کد خبر: ۳۹۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبیه سیاوشی در رشته توئیتش نوشت: «سه‌شنبه، طرح سه‌فوریتی تعطیلی یک‌ماههٔ کشور بر پایهٔ اصل ۷۹ قانون اساسی در صحن مجلس مطرح و در صورت تصویب و تأیید شورای نگهبان، کلیهٔ مراکز دولتی، عمومی و خصوصی به‌جز هیئت‌دولت، ستاد مرکزی قوه قضائیه، مجلس، ارگان‌های نظامی، حاکمیتی و رفاهی تعطیل می‌شود.»

 

«منبع مالی طرح نیز فروش موقت بنزین آزاد، برداشت از صندوق توسعه با مجوز رهبری و کمک اعطایی بانک جهانی پیش‌بینی شده است. مایحتاج دهک‌های پایین و افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته پیش‌پرداخت خواهد شد و صداوسیما موظف است یک شبکه را به‌صورت ۲۴ ساعته در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد.»

 

جزئیات طرح سه فوریتی تعطیلی یک ماهه کشور

 

جزئیات طرح سه فوریتی تعطیلی یک ماهه کشور


در این طرح آمده است:

در کل کشور بر پایه‌ی استفاده از ظرفیت اصل ۷۹ قانون اساسی کلیه‌ی مراکز دولتی، عمومی و خصوصی به مدت یک‌ماه از زمان تصویب این قانون تعطیل اعلام می‌شود.

 

تأمین مایحتاج دهک‌های پایین جامعه و واریز حقوق کامل دوماهه برای تمامی آن‌ها به‌صورت پیش‌تراکنش.

 

واریز کمک معیشتی دو ماهِ پیشِ رو برای افراد تحت پوشش کمیته‌ی امداد و بهزیستی که استثنائاً در این دو ماه بایستی این مبلغ دو برابر شرایط عادی باشد.

 

نحوه‌ی تأمین منابع مالی تعطیلی یک ماه کشور:

الف: عدم فروش بنزین سهمیه‌ای و ارائه‌ی آن به‌صورت کاملاً آزاد با نرخ واحد ۳۰۰۰ تومان. لازم به ذکر است با توجه به عدم تردد در این مدت و لزوم تخصیص یارانه به مصارف خانگی نظیر آب و برق و اینترنت، بنزین یارانه‌ای در مدت تعطیلی، قطع و بودجه‌اش صرفاً مصرف رفاه خانوار‌ها و موارد مذکور خواهد شد.

 

ب: یک میلیارد دلار مورد نظر دولت با برداشت از صندوق توسعه‌ی ملی و با اذن رهبری.

 

ج: تمامی مبلغ واریزی از صندوق پول جهانی.

 

تمامی ارگان‌ها اعم از ستاد کل نیرو‌های مسلح، نظامی و انتظامی، سپاه، ارتش، بسیج و حتی ارگان‌های عمومی و نیمه‌عمومی از ستاد اجرایی فرمان، آستان قدس، شستا و تمامی مجموعه‌های زیر نظر وزارت رفاه و... موظف هستند تا پایان دوره‌ی یک‌ماهه برای مقابله با کرونا، همکاری صددرصد با ستاد مقابله در دولت را داشته باشند و هماهنگ عمل کنند و تمامی نیرو‌های انسانی متخصص، ابزار و امکانات لجستیکی از آمبولانس تا هر چیز دیگری و امکانات مالی ممکن را در اختیار کامل ستاد مقابله قرار دهند.

 

صداوسیما موظف است یکی از شبکه‌های خود را به‌صورت ۲۴ ساعته در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد تا این وزارت‌خانه در تمامی ساعات شبانه‌روز به آموزش و گزارش و پاسخگویی شهروندان بپردازد.

 

لازم به ذکر است گزارش‌های ستاد، گزارش‌های هیئت نظارت بر عملکرد ستاد و بسته‌های آموزشی وزارت بهداشت برای شهروندان تنها باید از همین شبکه پخش شود و تمام هزینه‌های این شبکه از محل اعتبارات صداوسیما باید تأمین شود.

 

در خصوص تعطیلی کامل کشور، جلسات هیئت دولت، جلسات علنی مجلس شورای اسلامی و ستاد مرکزی قوه‌ی قضاییه رئیس قوه و معاونان آن استثنا بوده و به‌هیچ‌وجه نباید تعطیل شود.

 

اسامی امضاکنندگان طرح:

طیبه سیاوشی شاه‌عنایتی، عبدالکریم حسین‌زاده، حمیده زرآبادی، فاطمه سعیدی، سلحشوری، بهرام پارسایی، فرید موسوی، بهروز بنیادی، ناهید تاج‌الدین، سیده فاطمه ذوالقدر، سید مصطفی ذوالقدر، بیگدلی، نگهبان سلامی، داود محمدی (تهران)، محمد کاظمی (ملایر)، معصومه آقاپور

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار