انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

پشت پرده ترور فرمانده ارشد حزب‌الله

گفته‌های برخی منابع اطلاعاتی حزب‌الله حاکی از آن است که ترور محمد علی یونس، از فرماندهان این حزب در جنوب لبنان کار موساد بود است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، عصر شنبه ترور محمد علی یونس، یکی از فرماندهان حزب‌الله به دست گروهی ناشناس اعلام شد و جسد او در داخل یک خودرو در مسیر دو شهرک پل قعقعیه و زوطر غربی با آثار ضربات چاقو و شلیک تیر یافت شد، خودرو‌های گشتیِ دستگاه‌های امنیتی مختلف لبنان نیز برای بررسی موضوع در محل حاضر شدند.

 

تا این لحظه چگونگی این ترور و اینکه آیا نتیجه عملیاتی امنیتی بوده یا اختلافات مالی محمد علی یونس با یک گروه خاص، مشخص نشده است، اما بیانیه منتشر شده از سوی حزب‌الله در بزرگداشت یونس به عنوان یکی از شهدای این حزب، حاکی از آن است که این ترور مرتبط با فعالیت‌های امنیتی او بوده است.

 

سایت "جنوبیه" که مخالف حزب‌الله است، به نقل از برخی منابع اعلام کرد: "یونس به همراه یکی از نیرو‌های حزب‌الله در ماموریت تعقیب یکی از اهداف بوده که در منطقه زوطر در کمین سنگین سه خودرو گرفتار و راه‌های خروج به روی آن‌ها مسدود می‌شود و یونس و همراهش هدف تیراندازی قرار می‌گیرند، در این تیراندازی یونس جان خود را از دست می‌دهد و همراهش زخمی شده و به بیمارستان منتقل می‌شود؛ همان فردی که در ادامه از روی اشتباه قاتل فرض می‌شود".

 

این منابع در ادامه گفتند: گروهی از مقاومت اسلامی با حضور در محل ترور آنجا را محاصره کردند، آن‌ها از قبل سرنخ‌هایی از پرونده حساسی که یونس درگیر آن بود، در اختیار دارند.

 

آن‌ها افزودند: اطلاعات حزب‌الله نشان می‌دهند که احتمالا ترور یونس نقشه موساد اسرائیل و مزدوران آن بوده است./ ایسنا

ارسال نظر