چطور در میانه شیوع کرونا صورتمان را لمس نکنیم-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

چطور در میانه شیوع کرونا صورتمان را لمس نکنیم

حتما بارها این توصیه را شنیده‌اند در میانه شیوع ویروس کرونا نباید صورت‌تان را لمس کنید.
تاریخ انتشار: ۰۴:۰۰ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۳۹۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روانشناسان می‌گویند اغلب افراد صورت‌شان را تا ۲۳ بار در ساعت لمس می‌کنند و حتی متوجه این کار هم نمی‌شوند.

 

بسیاری از افراد به این شکل دچار عفونت ویروس کرونا می‌شوند: آنها کاری مثلا دست دادن با فردی که دچار آلودگی است را انجام می‌دهند، بعد دست‌هایشان را به درستی نمی‌شویند و بعد دهان، بینی یا چشم‌هایشان را با دست‌های آلوده‌شان لمس می‌کنند و بعد از ۲ تا ۱۴ روز علائم کووید-۱۹ بروز می‌کند.

 

برای اینکه انگشتانتان را از صورت‌تان دور نگهدارید، به این توصیه‌ها توجه کنید:

- از همسرتان بخواهید هر بار که صورتتان را لمس می‌کنید، به شما بگوید. با زدن عطر یا به دست کردن دستبند به خودتان یادآوری کنید که نباید به صورتتان دست بزنید و هر روز تعداد موارد لمس کردن صورتتان را یادداشت کنید.

- هنگامی که می‌بینید دیگران صورتشان را لمس می‌کنند، به آنان یادآوری کنید این کار را متوقف کنند.

 - دست‌هایتان را مشغول نگهدارید. دست‌هایتان را در جیب‌هایتان فرو ببرید، یک توپ کوچک را در دست بگیرید یا اگر دست‌هایتان را به نزدیک صورت‌تان آورید آنها را مشت کنید.

آرنج‌هایتان را روی میز نگذارید، روی صندلی‌هایی بنشینید که دسته نداشته باشند یا در وسط کاناپه بنشینید. اگر برایتان مشکل است که صورتتان را لمس نکنید، دست‌هایتان را زیر پاهایتان بگذارید.

 

تمرین‌های ریلکسیشن یا آرامش‌بخشی انجام دهید. بر نفس‌های عمیق و طولانی و آهسته متمرکز شوید و عضلاتی را که دچار تنش هستند، شل کنید. در محیطی آرام بنشینید و بر لحظه کنونی متمرکز شوید نه بر گذشته یا آینده . زمانی را در طبیعت بگذرانید، البته فاصله ایمن را از دیگران حفظ کنید.

 

منبع: همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر