چطور در میانه شیوع کرونا صورتمان را لمس نکنیم-راهبرد معاصر
لیگ قهرمانان اروپا با صدای عادل فردوسی‌پور بعد از ۶ سال دوری از گزارشگری مرگ فجیع ۳ عضو یک خانواده در تصادف با قطار در مسیر اندیمشک عذرخواهی بازیکن استقلال به خاطر لباس نیمار اگر جزو این افراد هستید نباید چای بنوشید لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

چطور در میانه شیوع کرونا صورتمان را لمس نکنیم

حتما بارها این توصیه را شنیده‌اند در میانه شیوع ویروس کرونا نباید صورت‌تان را لمس کنید.
تاریخ انتشار: ۰۴:۰۰ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۳۹۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روانشناسان می‌گویند اغلب افراد صورت‌شان را تا ۲۳ بار در ساعت لمس می‌کنند و حتی متوجه این کار هم نمی‌شوند.

 

بسیاری از افراد به این شکل دچار عفونت ویروس کرونا می‌شوند: آنها کاری مثلا دست دادن با فردی که دچار آلودگی است را انجام می‌دهند، بعد دست‌هایشان را به درستی نمی‌شویند و بعد دهان، بینی یا چشم‌هایشان را با دست‌های آلوده‌شان لمس می‌کنند و بعد از ۲ تا ۱۴ روز علائم کووید-۱۹ بروز می‌کند.

 

برای اینکه انگشتانتان را از صورت‌تان دور نگهدارید، به این توصیه‌ها توجه کنید:

- از همسرتان بخواهید هر بار که صورتتان را لمس می‌کنید، به شما بگوید. با زدن عطر یا به دست کردن دستبند به خودتان یادآوری کنید که نباید به صورتتان دست بزنید و هر روز تعداد موارد لمس کردن صورتتان را یادداشت کنید.

- هنگامی که می‌بینید دیگران صورتشان را لمس می‌کنند، به آنان یادآوری کنید این کار را متوقف کنند.

 - دست‌هایتان را مشغول نگهدارید. دست‌هایتان را در جیب‌هایتان فرو ببرید، یک توپ کوچک را در دست بگیرید یا اگر دست‌هایتان را به نزدیک صورت‌تان آورید آنها را مشت کنید.

آرنج‌هایتان را روی میز نگذارید، روی صندلی‌هایی بنشینید که دسته نداشته باشند یا در وسط کاناپه بنشینید. اگر برایتان مشکل است که صورتتان را لمس نکنید، دست‌هایتان را زیر پاهایتان بگذارید.

 

تمرین‌های ریلکسیشن یا آرامش‌بخشی انجام دهید. بر نفس‌های عمیق و طولانی و آهسته متمرکز شوید و عضلاتی را که دچار تنش هستند، شل کنید. در محیطی آرام بنشینید و بر لحظه کنونی متمرکز شوید نه بر گذشته یا آینده . زمانی را در طبیعت بگذرانید، البته فاصله ایمن را از دیگران حفظ کنید.

 

منبع: همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار