چطور در میانه شیوع کرونا صورتمان را لمس نکنیم-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

چطور در میانه شیوع کرونا صورتمان را لمس نکنیم

حتما بارها این توصیه را شنیده‌اند در میانه شیوع ویروس کرونا نباید صورت‌تان را لمس کنید.
تاریخ انتشار: ۰۴:۰۰ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۳۹۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روانشناسان می‌گویند اغلب افراد صورت‌شان را تا ۲۳ بار در ساعت لمس می‌کنند و حتی متوجه این کار هم نمی‌شوند.

 

بسیاری از افراد به این شکل دچار عفونت ویروس کرونا می‌شوند: آنها کاری مثلا دست دادن با فردی که دچار آلودگی است را انجام می‌دهند، بعد دست‌هایشان را به درستی نمی‌شویند و بعد دهان، بینی یا چشم‌هایشان را با دست‌های آلوده‌شان لمس می‌کنند و بعد از ۲ تا ۱۴ روز علائم کووید-۱۹ بروز می‌کند.

 

برای اینکه انگشتانتان را از صورت‌تان دور نگهدارید، به این توصیه‌ها توجه کنید:

- از همسرتان بخواهید هر بار که صورتتان را لمس می‌کنید، به شما بگوید. با زدن عطر یا به دست کردن دستبند به خودتان یادآوری کنید که نباید به صورتتان دست بزنید و هر روز تعداد موارد لمس کردن صورتتان را یادداشت کنید.

- هنگامی که می‌بینید دیگران صورتشان را لمس می‌کنند، به آنان یادآوری کنید این کار را متوقف کنند.

 - دست‌هایتان را مشغول نگهدارید. دست‌هایتان را در جیب‌هایتان فرو ببرید، یک توپ کوچک را در دست بگیرید یا اگر دست‌هایتان را به نزدیک صورت‌تان آورید آنها را مشت کنید.

آرنج‌هایتان را روی میز نگذارید، روی صندلی‌هایی بنشینید که دسته نداشته باشند یا در وسط کاناپه بنشینید. اگر برایتان مشکل است که صورتتان را لمس نکنید، دست‌هایتان را زیر پاهایتان بگذارید.

 

تمرین‌های ریلکسیشن یا آرامش‌بخشی انجام دهید. بر نفس‌های عمیق و طولانی و آهسته متمرکز شوید و عضلاتی را که دچار تنش هستند، شل کنید. در محیطی آرام بنشینید و بر لحظه کنونی متمرکز شوید نه بر گذشته یا آینده . زمانی را در طبیعت بگذرانید، البته فاصله ایمن را از دیگران حفظ کنید.

 

منبع: همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار