سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

آیا کرونا باعث بروز عوارض مغز و اعصاب در برخی از بیماران کرونایی می‌شود؟

دبیر کمیته پژوهشی بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان شهدای تجریش از بروز برخی عوارض در مغز و اعصاب بیماران کرونایی خبر داد و گفت: تعدادی از مبتلایان به این بیماری دچار برخی علایم ازجمله سردرد، سرگیجه و درد عضلات، افت هوشیاری، تشنج، سکته مغزی و اختلالات بویایی و چشایی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 12
کد خبر: ۴۰۲۲۶

به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر فرزاد اشرافی اظهار داشت: بیمارستان شهدای تجریش با توجه به پذیرش بالای بیماران مبتلا به کرونا، کمیته پژوهشی بیماران مبتلا به کرونا را تشکیل داده است.

 

وی به وجود فراوانی اطلاعات خام درباره بیماران مبتلا به کرونا در این بیمارستان اشاره کرد و گفت: با جمع آوری و دسته بندی این اطلاعات در زمینه‌های مختلف از جمله بیماری‌های داخلی، مغز و اعصاب و بیماری‌های پوستی این کمیته در حال انجام پژوهش‌های مختلفی است.

 

وی یادآور شد: داده‌های مربوط به علائم بیماران کرونایی در کمیته پژوهشی بیماران مبتلا به کرونای بیمارستان شهدای تجریش درحال جمع آوری و بررسی است و نتایج آن تا چند هفته آینده اعلام می‌شود.

 

این متخصص به نقش این کمیته در راهنمایی پروپزال‌های مربوط به بیماری کرونا و تسریع روند داوری از سوی دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: علاوه بر این اقدامات از سوی این کمیته طرح‌هایی در مورد بیماران کرونایی در حال اجرا است که مهم‌ترین آن‌ها معاینه اعضای خانواده بیماران مبتلا به کرونا است.

 

اشرافی افزود: با توجه به این طرح اعضای خانواده فرد مبتلا به کرونا از نظر علائم بیماری بررسی می‌شوند تا میزان ابتلای آن‌ها ارزیابی و کنترل شود.

 

وی پیگیری تلفنی بیمارانی که کرونای آنان بهبود یافته است را از دیگر طرح‌های پژوهشی با اهمیت این کمیته عنوان کرد و گفت: در این طرح تعدادی از انترن‌ها و دانشجویان پزشکی به صورت داوطلبانه با بیماران بهبود یافته تماس می‌گیرند و وضعیت آنان را بررسی می‌کنند و در صورت وجود مشکل آنان را راهنمایی می‌کنند.

 

این پزشک متخصص با بیان این که با انجام این طرح بیماران بهبود یافته از جمله افرادی که بستری بوده یا سرپایی درمان شده اند مورد پیگیری قرار می‌گیرند، یادآور شد: این طرح آماده چاپ در ژورنال‌های علمی است.

 

اشرافی طرح بررسی بیماران مبتلا به کرونایی که دچار سکته مغزی شده اند را از دیگر طرح‌های پژوهشی این کمیته عنوان کرد و افزود: در این طرح از اوایل اسفندماه بیمارانی رصد که علاوه بر کرونا دچار سکته مغزی شده بودند رصد شدند و ما در حال جمع آوری اطلاعات برای علت یابی هستیم.

 

وی ادامه داد: برخی از مطالعات نشان داده که کرونا باعث سکته مغزی می‌شود و ما در آینده نزدیک یافته‌های خود در این باره را اعلام خواهیم کرد.

 

دبیر کمیته پژوهشی بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان شهدای تجریش بررسی عوارض پوستی ناشی از کرونا و همچنین برخی بیماری‌های داخلی را از دیگر فعالیت‌های پژوهشی این کمیته عنوان و تصریح کرد: گروه‌های متعددی در رشته‌های گوناگون در حال انجام پژوهش در مورد این بیماری هستند و می‌توان گفت کشور ما در زمینه پژوهش درباره کرونا جایگاه ویژه‌ای دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار