چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

جاسوسی هواپیماهای آمریکایی از مقرهای الحشد در «جرف النصر» و «الانبار»

جاسوسی هواپیماهای آمریکایی از مقرهای الحشد در «جرف النصر» و «الانبار» یک مقام آگاه امنیتی عراق از جاسوسی هواپیماهای آمریکایی از مقرهای سازمان الحشد الشعبی در استانهای بابل و الانبار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 12
کد خبر: ۴۰۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع آگاه امنیتی از جاسوسی هواپیماهای آمریکایی از مقرهای سازمان حشد الشعبی در ناحیه «جرف النصر» در شمال استان «بابل» و سایر مناطق هم‌مرز استان الانبار خبر داد.

 

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» تصریح کرد: هواپیماهای نظامی آمریکایی بر فراز مقرهای نیروهای سازمان الحشد الشعبی در مناطق «جرف النصر» در نزدیکی مرزهای شهرستان «عامریه الصمود» در جنوب شهر فلوجه، عملیات پرواز شناسایی انجام می‌دهند بدون اینکه انگیزه اصلی پشت پرده این اقدام مشخص باشد.

 

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: این جنگنده‌ها همچنین بر فراز مناطق حضور نیروهای حشد الشعبی در منطقه «الرزازه» به سوی استان کربلا پروازهای شناسایی انجام می‌دهند و مناطق حضور حشد الشعبی در مناطق غربی عراق نیز از این پروازها در امان نمی‌ماند.

 

وی افزود: به همین دلیل نیروهای حشد الشعبی به منظور عدم غافلگیری از هرگونه اقدام احتمالی آمریکا، تدابیر امنیتی شدیدی در کلیه پایگاه‌های خود اتخاذ کرده‌اند.

 

همزمان با تحرکات اخیر نیروهای آمریکایی در عراق و تخلیه چند پایگاه نظامی و تحویل آنها به دولت عراق، چنین اقدامات تنش‌زایی سوالات زیادی را به ذهن متبادر می‌سازد؛ به ویژه منابع خبری آمریکا، نهم فروردین ماه جاری خبر دادند، پنتاگون در بخشنامه‌ای محرمانه از فرماندهان نظامی خود خواسته تا برنامه‌ای برای افزایش تحرکات در عراق و کارزاری جهت «نابودی» یکی از گروه‌های مقاومت در این کشور تدوین و طراحی کنند .

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار