فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

پلاسمادرمانی ۵۰ درصد بیشتر از سایر روش‌های درمان کرونا اثربخشی دارد

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) با بیان اینکه پلاسمادرمانی نسبت به سایر روش‌های درمانی کرونا ۵۰ درصد اثربخشی بیشتر داشته است از درمان ۱۵۰ بیمار به روش پلاسما درمانی در بیمارستان بقیةالله (عج) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 15
کد خبر: ۴۰۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالمجید چراغعلی، رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) درباره وضعیت اجرای طرح پلاسما درمانی در کشور توضیح داد: این طرح بر مبنای یک اصل علمی اجرایی شده است به این صورت که بدن اغلب افرادی که به بیماری ویروسی مبتلا می‌شوند آنتی بادی تولید می‌کند و بدن بیمار در مقابل بیماری مقاوم می‌شود.

 

وی تصریح کرد: این پروژه در اسفندماه در کشور ما آغاز شده است و تاکنون ادامه دارد، پایگاه اصلی انجام این پروژه بیمارستان بقیةالله (عج) است و سازمان انتقال خون نیز همکاری خیلی خوبی برای اجرای این پروژه دارد و این پروژه در سراسر کشور در حال گسترش است.

 

چراغعلی با بیان اینکه در بیمارستان بقیةالله (عج) تاکنون ۱۵۰ بیمار به این شیوه درمان شده‌اند و نتایج مثبت بوده است خاطرنشان کرد: اهدای پلاسما باید توسط افرادی انجام شود که دو هفته از زمان بیماری آن‌ها گذشته باشد و آنتی بادی در بدن آن‌ها تولید شده باشد. این افراد به عنوان اهداکننده بالقوه شناخته می‌شوند، پلاسمای این افراد برای اطمینان از وجود آنتی بادی ضد کرونا تست می‌شود.

 

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) با بیان اینکه این طرح نیاز به داوطلب اهدای پلاسما دارد گفت: اطلاعات اولیه ما نشان می‌دهد این روش درمانی به نسبت سایر روش‌های درمانی ۵۰ درصد اثربخش‌تر بوده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار