برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه

امیر موسوی: نیروهای مسلح ایران در برابر دشمنان سدی آهنین خواهند بود

فرمانده کل ارتش در مراسم رژه خدمت گرامیداشت ۲۹ فروردین (روز ارتش) تاکید کرد: به ملت ایران اطمینان می‌دهیم که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان سدی آهنین و در کنار مردم برادری دلسوز خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 17
کد خبر: ۴۰۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (جمعه) در مراسم رژه خدمت گرامیداشت ۲۹ فروردین روز ارتش، اظهار داشت: خدا را شاکریم به خاطر سربازی انقلاب اسلامی، نظام اسلامی و کشور عزیزمان ایران و اینکه تحت فرماندهی ولی فقیه قرار داریم و پیشمرگ این ملت قدرشناس هستیم.

 

وی افزود: از بزرگواری ملت ایران هرچه بگوییم کم است، اما به شکر خداوند بزرگ امروز هیچ ارتشی در جهان به این اندازه مورد لطف و محبت و حمایت مردم نیست؛ ما چیزی برای تشکر از مردم نداریم جز اینکه در چنین حوادثی کنارشان باشیم و جانمان را تقدیم آرمان‌هایشان کنیم.

 

سرلشکر موسوی با بیان اینکه ارتش امروز به چنین توانی رسیده‌ است که در عرصه‌های مختلف ایفای نقش کند و سربلند باشد، گفت: در همین لحظه و ساعت رزمندگان ارتش در نیروهای زمینی، پدافند، هوایی و دریایی دست در دست برادرانمان در سپاه و ناجا مشغول حفاظت از حدود و ثغور این کشور هستند و در ۳۴ شهر رژه خدمت و در ۴۹ شهر خدمات پزشکی را ارائه می‌کنند.

 

فرمانده کل ارتش گفت: این توانی است که در سایه جمهوری اسلامی ایران و رهبری مقام معظم فرماندهی کل قوا به دست آمده است.

 

وی ادامه داد: به همه رزمندگان نیروی زمینی در مرزهای شرقی و غربی کشور، به همه خلبانان و پرسنل نیروی هوایی، عزیزان‌مان در قرارگاه پدافند هوایی و نیروی پدافند هوایی و دریادلان نیروی دریایی خصوصا عزیزان‌مان در ناوهای نقدی و الوند که هزاران مایل آنسوتر پرچم کشورمان را به اهتزاز در آورده‌اند، تشکر می‌کنم. باید به طور ویژه از بیش از ۱۱ هزار نفر کادر بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در کنار کادر بهداشتی کشور قرار گرفته‌اند، تشکر و قدردانی کنیم.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار