اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

سی ان ان: تسحیلات آمریکایی در دست القاعده است

سی ان ان اعلام کرد که عربستان تسحیلات آمریکایی را در اختیار القاعده و دیگر گروه های تند رو قرار می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 05
کد خبر: ۴۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» آمریکا با انجام تحقیقی، فاش کرد تسلیحات آمریکایی، که واشنگتن آنها را در اختیار ائتلاف سعودی ــ اماراتی در یمن می‌گذارد، به دست جنگجویان وابسته به القاعده و دیگر گروه‌های تندرو می‌رسد.

در این تحقیق آمده است، عربستان سعودی و همپیمانانش تسلیحات ساخت آمریکا را به القاعده و دیگر گروه‌های تندرو در یمن منتقل می‌کنند.

سی‌ان‌ان در عین حال ادعا کرده که برخی تسلیحات آمریکایی نیز در دسترس انصارالله قرار گرفته است که علیه ائتلاف سعودی ــ اماراتی در یمن می‌جنگند.

طبق این تحقیق، عربستان سعودی و امارات از تسلیحات آمریکایی برای کسب حمایت شبه‌نظامیان یا قبایل یمنی بهره می‌برند.

این تحقیق افزود، یکی از مسئولان در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) خواستار تحقیق درخصوص اقدام عربستان سعودی و امارات به انتقال تسلیحات آمریکایی در یمن، شده است.

در دسامبر گذشته، محققان اعلام کردند که مقادیر زیادی از تسلیحات انگلیسی و آمریکایی در اختیار گروه‌های همپیمان سعودی و امارات در یمن و نیز به دست برخی گروه‌هایی که با القاعده و داعش در ارتباط هستند، قرار گرفته است.

روزنامه «گاردین» انگلیس خاطرنشان کرد، عربستان سعودی و امارات ــ با نقض آشکار توافقنامه‌های تجاری ــ باعث شده‌اند که برخی تسلیحات پیشرفته، که از شرکت‌های اروپایی و آمریکایی خریداری شده‌اند، مانند خودروهای زرهی، سکوهای پرتاب موشک، بمب‌ها و تفنگ‌های پیشرفته به دست شبه‌نظامیان محلی بیفتد.

در آگوست گذشته نیز خبرگزاری «آسوشیتدپرس» آمریکا گزارش داد که ائتلاف عربی تحت رهبری سعودی، با گروه القاعده در یمن محرمانه توافق کرده، که به‌موجب آن، در مقابل عقب‌نشینی جنگجویان این گروه تروریستی از برخی مناطق این کشور، به آنها اموالی پرداخت می‌شود.

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار