فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد

سی ان ان: تسحیلات آمریکایی در دست القاعده است

سی ان ان اعلام کرد که عربستان تسحیلات آمریکایی را در اختیار القاعده و دیگر گروه های تند رو قرار می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 05
کد خبر: ۴۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» آمریکا با انجام تحقیقی، فاش کرد تسلیحات آمریکایی، که واشنگتن آنها را در اختیار ائتلاف سعودی ــ اماراتی در یمن می‌گذارد، به دست جنگجویان وابسته به القاعده و دیگر گروه‌های تندرو می‌رسد.

در این تحقیق آمده است، عربستان سعودی و همپیمانانش تسلیحات ساخت آمریکا را به القاعده و دیگر گروه‌های تندرو در یمن منتقل می‌کنند.

سی‌ان‌ان در عین حال ادعا کرده که برخی تسلیحات آمریکایی نیز در دسترس انصارالله قرار گرفته است که علیه ائتلاف سعودی ــ اماراتی در یمن می‌جنگند.

طبق این تحقیق، عربستان سعودی و امارات از تسلیحات آمریکایی برای کسب حمایت شبه‌نظامیان یا قبایل یمنی بهره می‌برند.

این تحقیق افزود، یکی از مسئولان در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) خواستار تحقیق درخصوص اقدام عربستان سعودی و امارات به انتقال تسلیحات آمریکایی در یمن، شده است.

در دسامبر گذشته، محققان اعلام کردند که مقادیر زیادی از تسلیحات انگلیسی و آمریکایی در اختیار گروه‌های همپیمان سعودی و امارات در یمن و نیز به دست برخی گروه‌هایی که با القاعده و داعش در ارتباط هستند، قرار گرفته است.

روزنامه «گاردین» انگلیس خاطرنشان کرد، عربستان سعودی و امارات ــ با نقض آشکار توافقنامه‌های تجاری ــ باعث شده‌اند که برخی تسلیحات پیشرفته، که از شرکت‌های اروپایی و آمریکایی خریداری شده‌اند، مانند خودروهای زرهی، سکوهای پرتاب موشک، بمب‌ها و تفنگ‌های پیشرفته به دست شبه‌نظامیان محلی بیفتد.

در آگوست گذشته نیز خبرگزاری «آسوشیتدپرس» آمریکا گزارش داد که ائتلاف عربی تحت رهبری سعودی، با گروه القاعده در یمن محرمانه توافق کرده، که به‌موجب آن، در مقابل عقب‌نشینی جنگجویان این گروه تروریستی از برخی مناطق این کشور، به آنها اموالی پرداخت می‌شود.

تسنیم

ارسال نظر