دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

سی ان ان: تسحیلات آمریکایی در دست القاعده است

سی ان ان اعلام کرد که عربستان تسحیلات آمریکایی را در اختیار القاعده و دیگر گروه های تند رو قرار می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 05
کد خبر: ۴۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» آمریکا با انجام تحقیقی، فاش کرد تسلیحات آمریکایی، که واشنگتن آنها را در اختیار ائتلاف سعودی ــ اماراتی در یمن می‌گذارد، به دست جنگجویان وابسته به القاعده و دیگر گروه‌های تندرو می‌رسد.

در این تحقیق آمده است، عربستان سعودی و همپیمانانش تسلیحات ساخت آمریکا را به القاعده و دیگر گروه‌های تندرو در یمن منتقل می‌کنند.

سی‌ان‌ان در عین حال ادعا کرده که برخی تسلیحات آمریکایی نیز در دسترس انصارالله قرار گرفته است که علیه ائتلاف سعودی ــ اماراتی در یمن می‌جنگند.

طبق این تحقیق، عربستان سعودی و امارات از تسلیحات آمریکایی برای کسب حمایت شبه‌نظامیان یا قبایل یمنی بهره می‌برند.

این تحقیق افزود، یکی از مسئولان در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) خواستار تحقیق درخصوص اقدام عربستان سعودی و امارات به انتقال تسلیحات آمریکایی در یمن، شده است.

در دسامبر گذشته، محققان اعلام کردند که مقادیر زیادی از تسلیحات انگلیسی و آمریکایی در اختیار گروه‌های همپیمان سعودی و امارات در یمن و نیز به دست برخی گروه‌هایی که با القاعده و داعش در ارتباط هستند، قرار گرفته است.

روزنامه «گاردین» انگلیس خاطرنشان کرد، عربستان سعودی و امارات ــ با نقض آشکار توافقنامه‌های تجاری ــ باعث شده‌اند که برخی تسلیحات پیشرفته، که از شرکت‌های اروپایی و آمریکایی خریداری شده‌اند، مانند خودروهای زرهی، سکوهای پرتاب موشک، بمب‌ها و تفنگ‌های پیشرفته به دست شبه‌نظامیان محلی بیفتد.

در آگوست گذشته نیز خبرگزاری «آسوشیتدپرس» آمریکا گزارش داد که ائتلاف عربی تحت رهبری سعودی، با گروه القاعده در یمن محرمانه توافق کرده، که به‌موجب آن، در مقابل عقب‌نشینی جنگجویان این گروه تروریستی از برخی مناطق این کشور، به آنها اموالی پرداخت می‌شود.

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار