تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

کاهش 3.5 درصدی تعداد بستری های کرونایی در تهران

کاهش 3.5 درصدی تعداد بستری های کرونایی در تهران فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: در 24 ساعت گذشته شاهد کاهش تعداد بستری بیماران کرونایی نسبت به روز قبل تر آن در تهران بوده ایم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران در گفت‌وگو با شبکه خبر گفت: در 24 ساعت گذشته شاهد بستری 191 بیمار کرونایی در بخش‌های عادی بیمارستانی بوده ایم.

 

وی افزود: این در حالی است که در همین مدت تعداد 62 بیمار کرونایی هم در بخش‌های ویژه بیمارستانها بستری شده اند.

 

زالی ادامه داد: ما در زمینه بستری بیماران جدید با شیب نسبتا ملایمی در حال کاهش تعداد بستری ها هستیم که عدد این کاهش حدود 3.5 درصد است.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: البته در 24 ساعت گذشته در زمینه مراجعین تغییر نداشتیم.

 

وی خاطر نشان کرد: اما در زمینه ترخیص بیماران شاهد ترخیص 325 بیمار در مجموع ک بیمارستانهای استان تهران بوده ایم.

 

زالی گفت: می توانیم امروز بگوییم که نسبت به روزهای گذشته با شیب ملایمی در حال کاهش در برخی موارد هستیم و به یک تعادل نسبی رسیده ایم.

 

فرمانده ستاد مقابله با رکونای استان تهران گفت: البته با توجه به حجم بالای رفت و آمدها و افزایش تراکم بالای حضور مردم رعایت ملاحضات بهداشتی باید مد نظر قرار بگیرد.

 

وی تصریح کرد: خواسته ما از مردم این است که مردم باید تدبیر داشته باشند و کرونا برایشان عادی نشده باشد و رعایت برخی نکات بهداشتی در زمانی که پیک رفت و آمدها را داریم برای‌شان مهم تلقی شود.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: علیرضا زالی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار