به گزارش راهبرد معاصر ، اکبر رنجبرزاده، پیش از ظهر امروز در مراسم فجر فاطمی که به همت بسیج فرهنگیان در اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد، اظهار داشت: 40 سال از عمر انقلاب با افتخار سپری شده و هرچند فراز و فرودهایی داشته، اما نمودار جمهوری اسلامی همواره رو به رشد و تعالی بوده و همه بر این واقفند.
وی افزود: عزت امروز قابل مقایسه با پیش از انقلاب نیست در حالی که پیش از انقلاب به کشورها و ابرقدرتها سرسپرده بودیم، اما اراده ملت ایران به پروردگار متصل شد و قدرت گرفتن باورها کشور را از وابستگی به خودباوری رساند.
وی مطرح کرد: امروز این غده سرطانی بین حکام مسلماننمای منطقه به سرکردگی آمریکا رقم خورده و برای نظام جمهوری اسلامی دردسرساز است و توطئه های بسیاری برای براندازی آن اجرا کرده اند، اما حضور بسیجیان در کنار ولایت فقیه کشور را بیمه کرده است.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر حفظ عزت و وحدت داخلی گفت: دشمن قادر نیست به نظام ضربه بزند و باید مراقبت کرد تا انسجام داخلی خود را حفظ کنیم زیرا همه برنامه های دشمن برای بر هم زدن انسجام است.
رنجبرزاده افزود: دشمنان ابتدا به خیمه انقلاب هجوم برده و بعد به گروه های سیاسی متوسل شدند اما نتوانست کاری کنند و درنهایت با جنگ روانی و اقتصادی قصد دارد کشور را دچار آسیب کنند، اما همه خواب های آن ها چون خواب اخیرشان برای 13 آبان و سخت کردن شرایط برای نرسیدن به 40 سالگی انقلاب تعبیر نمی شود.
وی با بیان اینکه حضور یکپارچه مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن، سیلی محکمی به آمریکا میزند، بیان کرد: دشمنان هنوز ما را نشناخته اند و نمی دانند که اراده ملت ایران به اراده پروردگار پیوند خورده و این پیوند ناگسستنی است تا زمانی که قدرت استکبار جهانی درهم شکند و ملتهای آزاده جهان رهایی یابند..
رنجبرزاده مطرح کرد: درست است که مشکلاتی در کشور وجود دارد، اما شرایط امروز استثنایی است و همه کشورها روی موضوع ایران نظر دارند و آن قدر این کشور و ملت بزرگ شده که هر روز برای جلوگیری از پیشرفت آن برنامه ریزی می کنند.
وی اعلام کرد: اگر ترفندها و توطئه های دشمن نبود به یقین به افق 1404 می رسیدیم، البته این مانع ها ما را عقب نمی راند و از آن به کمک همین مردمی که مشکلات معیشت دارند عبور می کنیم.
خساست در آموزش و پرورش خسارت بزرگی را به کشور وارد میکند
عضو هیئت رئیسه مجلس اسامی با تأکید بر لزوم تقویت جایگاه فرهنگیان بیان کرد: افتخارم این است که فرهنگی بودم و پیش از طبابت دو سال در روستای زادگاهم معلمی کردم زیرا هیچ کاری بالاتر از معلمی و آموزش نیست، البته به شرط اینکه از ارزش نیفتد.
رنجبرزاده گفت: اگر فردی که در جبهه ای مجروح شد باید درمان شود تا بتواند دوباره ادامه دهد و باید کاری کرد تا جراحتی بر معلمان که فرهیختگان جامعه اند وارد نشود.
وی افزود: تأمین معیشت معلمان و نظام رتبه بندی معلمان از اقداماتی است که باید در اولویت قرار گیرد زیرا تقویت این حوزه، تقویت نظام است و اگر دولت و مجلس نسبت به فرهنگیان خساست به خرج دهند ده ها برابر خسارت به کشور وارد می شود.
رنجبرزاده تأکید کرد: اگر آموزش و پرورش در اولویت قرارنگیرد ضمن آثار تخریبی در مسائل فرهنگی و علمی آسیب های اجتماعی به طور مستقیم هزینه های چند برابری را به ما تحمیل می کند.
سهم نظام رتبهبندی معلمان از بودجه 98 باید به 10 هزار میلیارد تومان برسد؛ مجلس و دولتمی توانند، مقاومت میکنند
عضو کمیسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: سند تحول بنیادین هویت آموزش و پرورش و چراغ راه نجات این حوزه است نه سند 2030 و اگر می خواهیم معلم بتواند سبک زندگی ایرانی و اسلامی را به دانش آموزان بیاموزد باید خاطری آسوده داشته باشد.
رنجبرزاده مطرح کرد: همان طور که سالمترین و باهوشترین افراد برای خلبانی انتخاب می شوند تا هواپیمای 100 نفره را هدایت میکنند در حوزه آموزش و پرورش هم همین طور باید باشد، اما هنوز باورمان نشده 2 میلیون فرهنگی که باید هواپیمای 10 میلیون نفره دانش آموزان را هدایت کنند نیاز به توجه دارند.
وی تصریح کرد: تا زمانی که به این باور نرسیم نمی توان کاری از پیش برد زیرا دولت ها می توانند و مجلس هم می تواند، اما مقاومت می کند به طوری که شب گذشته وقتی بر افزایش بودجه 2 هزار میلیارد تومانی نظام رتبه بندی معلمان به رئیس کمیسیون تلفیق اصرار کردم، گفت که موضوع مطرح شده، اما رأی نیاورد.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس افزود: 10 هزار میلیارد تومان برای کشور پولی نیست و اهمیت سرمایه گذاری در آموزش و پرورش در استحکام بخش به نظام از مسئله امنیت کمتر نیست.
رنجبرزاده گفت: برای تقویت این حوزه و برطرف شدن دغدغه معلمان تلاش می کنیم، اما مشکلات و مقاومت هایی وجود دارد که نمی توان کاری کرد.
وی با بیان اینکه جریان های سیاسی باید به تقویت نظام کمک کنند، تصریح کرد: جریان انتقاد باید وجود داشته و مسئولان ناکارآمد کنار روند، اما این گلاویزشدن، تخریب، تضعیف و ایجاد حس دوگانگی، راه باطلی است که موجب تقویت هیچ شهر و استانی نمی شود.
رنجبرزاده بیان کرد: قانون رسیدگی به وضعیت حقوق حق التدریس ها تصویب شده، اما هنوز دستورالعمل آن صادر نشده چون منابع ندارد، هرچند 450 میلیارد تومان برای اجرای احکام آن اختصاص داده شده که از فروردین 98 اجرایی می شود.
وی گفت: نظام رتبه بندی معلمان هم باید ابتدای 98 آغاز شود و شاید بتوان به کمک برخی نمایندگان دیگر 2 هزار و 500 میلیارد بودجه برای آن گرفت که تا اندازه ای اجرایی شود و این خیلی برای کشور سخت نیست.
رنجبرزاده مطرح کرد: پایه حقوق یک معلم باید بالاترین حقوق در بین کارمندان اداری را باشد زیرا راه نجات مسیر فرهنگی، آموزشی و اقدامات زیربنایی در همین موضوع است و آسیب های اجتماعی کاهش یافته و هزینه های این بخش کمتر می شود.
وی با اشاره به خاطره ای از دوران نوجوانی خود هم گفت: آن زمان برای تحصیل در دوره راهنمایی به ناچار دور از خانواده زندگی می کردم و پدرم رضایت نداشت، اما شهید علیرضا حاجی بابایی که معلمم بود اصرار فراوانی به پدرم کرد و حتی گفت که حاضر است مرا در منزل خودشان در مریانج ساکن کند تا خیالشان آسوده باشد.
رنجبرزاده افزود: خاستگاه انقلاب همین معلمان بودند و نباید بگذاریم مسائل دیگر نظام را تحت تأثیر قرار دهد زیرا راه انقلاب با قدرت و قوت ادامه می یابد.