دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد
واشنگتن پست:

نزدیکی ونزوئلا و ایران در سایه فشار حداکثری آمریکا

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست ضمن اشاره به ارسال نفتکش‌های ایران به ونزوئلا در سایه تحریم‌های کاخ سفید، اعلام کرد که فشار حداکثری ایالات متحده بر تهران و کاراکاس آن‌ها را به هم نزدیک کرد تا واشنگتن را خجالت‌زده کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر،  به نقل از واشنگتن پست، همزمان با شیوع جهانی بیماری کوویدــ‌۱۹ دولت ترامپ بدون وقفه کمپین‌های "فشار حداکثری" علیه ایران و ونزوئلا را دنبال کرد و با اعمال تحریم‌های بیشتر، امید داشت تا یک یا هر دو کشور مذکور تحت فشار اقتصادی و شیوع کرونا از پای در آیند.


با این همه واضح‌ترین نتیجه این سیاست دولت ترامپ تا به امروز نزدیک شدن ایران و ونزوئلا در راستای به تصویر کشیدن چهره‌ای شرم‌آور از عجز و ناتوانی آمریکا بوده است.


در ادامه این گزارش با تأکید بر انتقال ۶۰ میلیون گالن سوخت از طرف ایران به ونزوئلا، به احتمال سفر آتی مادورو به تهران با وجود اعمال فشار‌های آمریکا اشاره شده است.


واشنگتن پست همچنین آورده است دولت ترامپ سعی داشت انتقال سوخت به ونزوئلا توسط ایران را با تهدید به تحریم متوقف کند، اما پس از آنکه نظام ایران اعلام کرد اقدام تلافی‌جویانه انجام خواهد داد تصمیم گرفت کشتی‌های ایران را رهگیری نکند.


نتیجه انتقال موفق نفتکش‌های سوخت به ونزوئلا از نظر این روزنامه آمریکایی پیروزی تبلیغاتی برای تهران و کاراکاس بود که هیچ نشانه‌ای از تسلیم مقابل فشار آمریکا نشان ندادند.


به‌نظر می‌رسد همکاری بیشتر بین دو کشور ایران و ونزوئلا در راه باشد چراکه مادورو اعلام کرده است به‌زودی به ایران می‌رود و قبل از آن هم طارق الایسامی را که یکی از متحدان کلیدی تهران به‌شمار می‌رود به‌عنوان وزیر نفت منصوب کرد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار