ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

عربستان بنزین را گران کرد

عربستان سعودی در پی شیوع ویروس کرونا و تاثیر این بیماری بر اقتصاد ریاض و همچنین کاهش قیمت جهانی نفت و افت شدید درآمدهای ارزی ناشی از آن، مجبور شد برای ماه ژوئن (خرداد/ تیرماه) بنزین را گران کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه تلویزیونی رسمی سعودی چهارشنبه شب گزارش داد، براساس نرخ جدید در ماه ژوئن (خرداد/تیرماه) هر لیتر بنزین ۹۱، از ۶۷ هلاله به ۹۰ و بنزین ۹۵ نیز از لیتری ۸۲ هلاله به یک ریال و ۸ هلاله فروخته خواهد شد.

 

براساس این گزارش، قیمت بنزین در عربستان با توجه به تغییر نرخ صادرات سوخت این کشور نسبت به بازارهای جهانی کاهش یا افزایش خواهد یافت.

 

همچنین قیمت نفت برنت در معاملات روز چهارشنبه ۲.۱ درصد کاهش یافت و به ۴۰ دلار و ۳۱ سنت در هر بشکه رسید.

 

قیمت نفت شاخص آمریکا نیز با کاهشی ۲.۵ درصدی، ۳۷ دلار و ۹۷ سنت معامله شد.

 

تصمیم دولت سعودی برای افزایش قیمت بنزین پس از آن روی می‌دهد که درامد حاصل از صادرات نفت عربستان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۱.۹ درصد کاهش یافته است.

 

صادرات نفت عربستان در سه ماهه اول سالجاری میلادی ۱۴۹.۹۵ میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال سعودی بود، در حالی که این رقم در همین دوره در سال گذشته میلادی، ۱۹۲ میلیارد و ۳۰ میلیون ریال بوده است.

 

"محمد بن جدعان" وزیر دارایی سعودی ۲۲ اردیبهشت ماه اعلام کرد که مالیات بر ارزش افزوده را افزایش و پرداخت هزینه معیشتی را متوقف خواهد کرد.

 

وزیر دارایی عربستان گفته بود: از اول ژوئن (۱۲ خرداد) مالیات بر ارزش افزوده از ۵ تا ۱۵درصد افزایش خواهد یافت و از اول ژوئیه (۱۱ تیر) پرداخت هزینه معیشتی نیز متوقف می‌شود.

 

وی خطاب به شهروندان سعودی گفته بود: ممکن است این تصمیمات [ریاضت اقتصادی دولت ریاض] دردناک باشد اما ضروری است.

 

دولت سعودی ۱۷ اردیبهشت امسال نیز با صدور مصوبه‌ای تصمیم گرفت برای مقابله با شرایط سخت شیوع «ویروس کرونا» و شدت گرفتن بحران اقتصادی در عربستان، حقوق کارکنان بخش خصوصی در این کشور را به میزان ۴۰ درصد کاهش دهد./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار