عربستان بنزین را گران کرد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

عربستان بنزین را گران کرد

عربستان سعودی در پی شیوع ویروس کرونا و تاثیر این بیماری بر اقتصاد ریاض و همچنین کاهش قیمت جهانی نفت و افت شدید درآمدهای ارزی ناشی از آن، مجبور شد برای ماه ژوئن (خرداد/ تیرماه) بنزین را گران کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه تلویزیونی رسمی سعودی چهارشنبه شب گزارش داد، براساس نرخ جدید در ماه ژوئن (خرداد/تیرماه) هر لیتر بنزین ۹۱، از ۶۷ هلاله به ۹۰ و بنزین ۹۵ نیز از لیتری ۸۲ هلاله به یک ریال و ۸ هلاله فروخته خواهد شد.

 

براساس این گزارش، قیمت بنزین در عربستان با توجه به تغییر نرخ صادرات سوخت این کشور نسبت به بازارهای جهانی کاهش یا افزایش خواهد یافت.

 

همچنین قیمت نفت برنت در معاملات روز چهارشنبه ۲.۱ درصد کاهش یافت و به ۴۰ دلار و ۳۱ سنت در هر بشکه رسید.

 

قیمت نفت شاخص آمریکا نیز با کاهشی ۲.۵ درصدی، ۳۷ دلار و ۹۷ سنت معامله شد.

 

تصمیم دولت سعودی برای افزایش قیمت بنزین پس از آن روی می‌دهد که درامد حاصل از صادرات نفت عربستان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۱.۹ درصد کاهش یافته است.

 

صادرات نفت عربستان در سه ماهه اول سالجاری میلادی ۱۴۹.۹۵ میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال سعودی بود، در حالی که این رقم در همین دوره در سال گذشته میلادی، ۱۹۲ میلیارد و ۳۰ میلیون ریال بوده است.

 

"محمد بن جدعان" وزیر دارایی سعودی ۲۲ اردیبهشت ماه اعلام کرد که مالیات بر ارزش افزوده را افزایش و پرداخت هزینه معیشتی را متوقف خواهد کرد.

 

وزیر دارایی عربستان گفته بود: از اول ژوئن (۱۲ خرداد) مالیات بر ارزش افزوده از ۵ تا ۱۵درصد افزایش خواهد یافت و از اول ژوئیه (۱۱ تیر) پرداخت هزینه معیشتی نیز متوقف می‌شود.

 

وی خطاب به شهروندان سعودی گفته بود: ممکن است این تصمیمات [ریاضت اقتصادی دولت ریاض] دردناک باشد اما ضروری است.

 

دولت سعودی ۱۷ اردیبهشت امسال نیز با صدور مصوبه‌ای تصمیم گرفت برای مقابله با شرایط سخت شیوع «ویروس کرونا» و شدت گرفتن بحران اقتصادی در عربستان، حقوق کارکنان بخش خصوصی در این کشور را به میزان ۴۰ درصد کاهش دهد./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار