آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

دستگیری تروریست ها در غرب عراق

سرویس اطلاعات نظامی عراق یک باند تروریستی از جمله عوامل کشتار فجیع اعضای قبیله البونمر در غرب عراق را کشف و متلاشی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 11
کد خبر: ۴۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرویس اطلاعاتی عراق بزرگترین باند تروریستی در الرمادی را که شامل بیش از 186 عنصر متعلق به داعش است، از جمله قاتلان «مصطفی العذاری»، سرباز عراقی و عوامل قتل عام البونمر را متلاشی کرد.

الرمادی مرکز استان الانبار در غرب عراق است. الانبار از بزرگ‌ترین استان‌های عراق است که داعش در آن کشتار زیادی مرتکب شد.

«فاضل ابو رغیف» از کارشناسان امنیتی عراق و نزدیک به سرویس های اطلاعاتی این کشور، گفت: سرویس اطلاعات نظامی و نیروهای اطلاعاتی ارتش عراق بعد از چند هفته موفق به انهدام یک باند تروریستی شدند که ماموریت آن هدف قرار دادن غیرنظامیان و به وحشت انداختن آنها بود.

به گزارش روسیا الیوم، این کارشناس امنیتی عراق گفت: این باند مسئول قتل عام قبیله البونمر در استان الانبار است که در نوامبر 2014 اتفاق افتاد و در جریان آن بیش از هفتاد غیرنظامی توسط تروریست‌های داعش سربریده شد.

گروهک تروریستی داعش مسئولیت اعدم مصطفی العذاری را پس از به اسارت گرفتن وی در شهر الفلوجه استان الانبار برعهده گرفته بود.

نعیم الکعود یکی از بزرگان قبیله البونمر هم پیشتر اعلام کرد که داعش 36 نفر از اهالی این قبیله را در شمال الرمادی اعدام کرده است و وزارت حقوق بشر عراق هم از بالا رفتن آمار قربانیان قتل عام به دست داعش در شهر هیت به 322 کشته خبر داد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار