بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

الحشد الشعبی مایه اطمینان تامین امنیت مردم عراق

دبیرکل عصائب اهل الحق عراق گفت که این کشور با همت مردمش بر توطئه های دشمنان پیروز شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 13
کد خبر: ۴۵۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وی در مراسم سالگرد تاسیس الحشد الشعبی در نجف اشرف نسبت به توطئه آمریکا و برخی از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس مانند امارات و عربستان سعودی علیه مقاومت هشدار داد.

 

الخزعلی افزود که هدف از این توطئه ها انهدام عراق و مردم آن و تجزیه این کشور است.

 

وی خاطر نشان کرد: کسانی که عامل تسهیل ورود هزاران تروریست از قاره های مختلف جهان به عراق هستند، هزینه داعش را پرداختند و آن را به مهمات و سلاح مجهز کردند، خلیفه داعش را انتخاب نموده و فروش نفت سرقت شده از عراق را تسهیل کردند، دشمن ما هستند.

 

الخزعلی یادآور شد که به همین دلیل اعتقاد داریم که حضور الحشد الشعبی در صحنه مانند نوعی سوپاپ اطمینان برای تامین امنیت مردم عراق است.

 

وی گفت که پس از تهدید علیه موجودیتمان، باید دوست را از دشمن تشخیص دهیم، آمریکا می خواهد نیروهای نظامی اش را در عراق نگه دارد لذا حتما در این زمینه بهانه خواهد آورد.

 

الخزعلی خاطرنشان کرد: آمریکا باید تضمین دهد که هویت و ارزشهای مردم عراق را هدف قرار نخواهد داد، به ویژه که اولین کشوری است که پرچم همجنس گرایان را در عراق به اهتزاز درآورد و پس از آن اروپا مشابه این اقدام را انجام داد، باید آمریکا تضمین بدهد که عراق را به پایگاهی برای حمله به کشورهای همجوار و سران الحشد تبدیل نمی کند و به توافقنامه استراتژیکش با عراق پایبند خواهد ماند، وقتی در سال 2014 داعش به عراق حمله کرد، آمریکا فقط تماشاچی بود که نشان می دهد واشنگتن هیچ تعهدی نسبت به توافق با بغداد ندارد.

 

وی افزود: گفت وگو میان بغداد و واشنگتن باید شامل خروج نیروهای آمریکایی از عراق نیز باشد، عراق با مشکلی به نام حضور بیگانگان و اشغالگری آمریکایی مواجه است، مصلحت الحشد الشعبی آن است که از تنشهای سیاسی دور باشد.

 

الخزعلی یادآور شد: بهترین راه حفظ این مسیر مقدس آن است که الحشد الشعبی بر اساس قانون مصوب مجلس نمایندگان، بخشی از نیروهای مسلح عراق باشد./ العالم

ارسال نظر