دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

ناتوانی اروپا برای اتخاذ سیاست مستقل در برایر آمریکا

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی عنوان کرد: مواضع ما، روسیه و چین و تعدادی دیگر از کشورها در این زمینه کاملا همسان است. اروپایی‌ها هم تا حد زیادی همراهی دارند، اما آنها تاکنون نتوانستند در برابر آمریکایی‌ها سیاست مستقلی را دنبال کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که امروز (سه‌شنبه) در رأس هیأتی وارد مسکو شد، در بدو ورود به روسیه در جمع خبرنگاران ضمن تشریح هدف از این سفر و تلاش‌های آمریکا برای تمدید تحریم‌ تسلیحاتی ایران گفت: روابط ایران و روسیه به عنوان دو همسایه راهبردی است و ضرورت دارد که همواره در حال مشورت باشیم.

 

به گفته وی شرایط ویژه بین‌المللی در زمان کنونی باعث می‌شود که این ضرورت دوچندان شود.

 

  • برخی کشورها و از جمله آمریکا در تلاش برای بر هم زدن مبانی روابط بین‌الملل هستند

 

رئیس دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: آمریکا و برخی از کشورهای غربی هم در شورای حکام و هم در شورای امنیت مشغول تلاش‌هایی برای بر هم زدن نه تنها مبانی برجام، بلکه بر هم زدن مبانی روابط بین‌الملل هستند.

 

وی ادامه داد: همانطور که در ماه‌های گذشته مشاهده کردیم آمریکا باز هم نشان داد که کلا مخالف توافقات بین‌المللی است و خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت آخرین نمونه بود که یک سازمان کاملا تخصصی که همه دنیا با آن رابطه بسیار فعالی دارند به یک بحث سیاسی برای پوشاندن ضعف‌های داخلی خود تبدیل کرد.

 

ظریف با بیان اینکه باید با این سیاست از همه جهات مقابله کرد، اضافه کرد: تلاش آمریکا برای طولانی‌تر کردن محدودیت‌های تسلیحاتی که یک جزء مهم برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ است و دستاوردهای مهم برجام که آمریکایی‌ها در آن زمان پذیرفتند و الان می‌خواهند به دلیل تغییر رژیم خودشان زیر تعهداتشان بزنند.

 

*اروپا نتوانسته در برابر آمریکا سیاست مستقلی را دنبال کند

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی عنوان کرد: مواضع ما، روسیه و چین و تعدادی دیگر از کشورها در این زمینه کاملا همسان است. اروپایی‌ها هم تا حد زیادی همراهی دارند، اما آنها تاکنون نتوانستند در برابر آمریکایی‌ها سیاست مستقلی را دنبال کنند، ولذا ضرورت دارد همه با هم مشورت‌ها را ادامه دهیم.

 

وی با بیان اینکه البته روابط ما با روسیه منحصر به این مسائل نیست، اظهار داشت: روابط دوجانبه و اقتصادی و همکاری‌های اقتصادی بین ایران و روسیه و پروژه‌های مشترکی که در ایران توسط پیمانکاران روسی انجام می‌شود، همکاری در حوزه انرژی و همکاری‌های منطقه‌ای از جمله در بحث سوریه، اجلاس آستانه و ضرورت برگزاری هر چه سریع‌تر اجلاس سران آستانه برای رسیدگی به شرایط وخیم در سوریه و ادلب، بحث یمن، لیبی و افغانستان و سایر مباحث از موضوعاتی است که نیاز به هماهنگی و همفکری بین ما و روسیه دارد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار