پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است

نماینده مجلس: نشست‌های غیرعلنی پارلمان افزایش می‌یابد

مقرر شد بررسی روال کار جلسات صحن مجلس در نشست‌های آتی ادامه یابد و پیشنهادهای بیشتری دریافت شود، همچنین این تفاهم اولیه حاصل شد که نشست‌های غیرعلنی مجلس افزایش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا پاک‌فطرت نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به نشست غیرعلنی امروز پارلمان، گفت: تعداد نشست‌های علنی مجلس و نیز نحوه ساعت‌بندی جلسات از جمله محورهای مورد بحث در نشست غیرعلنی امروز نمایندگان بود.

 

وی افزود: همچنین امروز بحث درباره تداوم یا تغییر روال تذکرهای شفاهی و اخطارهای قانون اساسی نمایندگان و نیز نطق‌های میان‌دستور از سوی نمایندگان بررسی شد.

 

پاک‌فطرت ادامه داد: این موضوع که آیا این روال کنونی درباره تذکرها، اخطارها و نطق‌های نمایندگان مفید به حال جامعه است؟ یا ممکن است انگیزه‌های نمایشی نیز در آن باشد؟ مورد بحث نمایندگان قرار گرفت و این پرسش مطرح شد که آیا حضور رسانه‌ها و دوربین‌ها از ملزومات برگزاری جلسات مجلس است یا خیر؟

 

وی خاطرنشان کرد: برخی نمایندگان مطرح کردند که در صورت حضور رسانه‌ها در تمامی جلسات مجلس، نمایندگان مجلس بیشتر به سود منافع ملی سخن می‌گویند یا تبلیغاتی؟

 

نماینده مردم شیراز در مجلس بررسی وظیفه نظارتی مجلس و مکانیسم‌های مطلوب آن را بخش دیگری از محتوای نشست غیرعلنی امروز مجلس خواند و گفت: اینکه مجلس یازدهم در ابتدای کار خود اینگونه پرسش‌ها را مطرح می‌کند یعنی مایل نیست روالی که تا به حال در مجالس بوده ادامه یابد و می‌خواهد شیوه‌های گذشته را اصلاح کند.

 

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: ‌مقرر شد بررسی روال کار جلسات صحن مجلس در نشست‌های آتی ادامه یابد و پیشنهادهای بیشتری دریافت شود، همچنین این تفاهم اولیه حاصل شد که نشست‌های غیرعلنی مجلس افزایش می‌یابد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار