قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد
پیشرفتی عمده در درمان کرونا

دگزامتازون داروی کرونا شناخته شد؟

یک بررسی جدید نشان می‌دهد دگزامتازون، داروی کورتونی ارزان و در دسترس می‌تواند جان افراد دچار بیماری وخیم کرونا را نجات دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۴۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، تجویز دوزهای پایین داروی استروئیدی ژنریک دگزامتازون به بیماران کووید-۱۹ بستری‌شده میزان مرگ را در میان بیماران متصل به دستگاه تنفس مصنوعی حدود یک سوم و در بیمارانی که اکسیژن‌درمانی می‌شدند، تا پنجم کاهش می‌دهد.

 

این بررسی بخشی از بزرگترین کارآزمایی بالینی در جهان به نام RECOVERY است که داروهای موجود را از لحاظ تاثیربخشی بر ویروس کرونای جدید امتحان می‌کند.

 

مارتین لندری، استاد دانشگاه آکسفورد و یکی از سرپرستان این کارآزمایی گفت: «این نتایج نشان می‌دهد که اگر بیماران دچار کووید-۱۹ که به دستگاه تنفسی مصنوعی متصل هستند یا اکسیژن‌درمانی می‌شوند، دگزامتازون دریافت کنند، جان‌ عده‌ای از آنها با یک درمان با قیمت بسیار ارزان نجات پیدا می‌کند.»

 

این پژوهشگران این نتایج را پیشرفت‌ عمده‌ای در درمان بیماری کووید-۱۹ خواندند.

 

حدود ۵ درصد بیماران کرونا کارشان به بستری شدن در بیمارستان می‌کشد. گرچه اغلب این افراد نیز در نهایت بهبود پیدا می‌کنند، اما برخی از این بیمارن نیاز به دریافت اکسیژن یا اتصل به دستگاه تنفس مصنوعی پیدا می‌کنند. ظاهرا دگزامتاوزن می‌تواند به این گروه بیماران پرخطر کمک کند.

 

دگزامتازون برای کاهش التهاب برای طیفی از بیماری‌های دیگر هم به کار می‌شود و احتمالا به جلوگیری از پاسخ ایمنی شدید در بیماران که به بدن آسیب می‌زند، کمک می‌کند.

 

این پاسخ ایمنی شدید که اصطلاحا «توفان سایتوکاینی» نامیده می‌شود، می‌تواند مرگبار باشد.

 

ویروس کرونا با فعال کردن آبشار ایمنی به کدام اندام‌های بدن آسیب می‌رساند؟

 

در این کارآزمایی به سرپرستی پژوهشگران دانشگاه آکسفورد ۲۰۰۰ بیمار کووید-۱۹ بستری دگزامتازون دریافت کردند و با بیش از ۴۰۰۰ بیمار دیگر که این دارو را دریافت نکردند، مقایسه شدند.

 

نتایج نشان داد که در بیماران متصل به دستگاه تنفس مصنوعی خطر مرگ از ۴۰ به ۲۸ درصد و در بیمارانی که نیاز به اکسیژن داشند، خطر مرگ از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد کاهش یافت.

 

در حال حاضر هیچ داروی تاییدشده‌ای برای کووید-۱۹ وجود ندارد و شمار تلفات ناشی از این بیماری در جهان به بیش از ۴۳۱ هزار نفر رسیده است.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
داود
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
0
0
تا دیروز علم مدرن و بسیار بسیار پیشرفته پزشکی جهان دگزامتازون را منع میکردند ولی امروز آنرا درمان تلقی می کنند!! چه تضمینی برای درستی سایر نظریه های پزشگی مدرن و بسیار پیشرفته امروزی وجود دارد َ نشود روزی همه منسوخ شوند
آخرین اخبار