قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

ابتلای ۱۲۰ نفر به کرونا در یک مراسم عروسی

ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت طی سخنانی ضمن هشدار در مورد مصرف خودسرانه دگزامتازون، از ابتلای ۱۲۰ نفر به کرونا در یک مراسم عروسی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: همانطور که در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب و آیین نامه آن شنبه نهایی خواهد شد، استانداران استان‌هایی که در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند، اختیار استانی برای تصمیم گیری خواهند داشت.

 

حریرچی ادامه داد: از صدا و سیمای استانی تشکر می‌کنیم که با برنامه‌های پر ببینده محلی توانسته اند تاثیر بسیاری در حل مشکل بگذارند.

 

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ابتلای شماری از افراد به کرونا در مراسم‌های عروسی و عزا گفت: از دادستان‌های استانی درخواست جدی داریم در بحث برگزاری تجمعات ورود کنند، در برخی استان‌ها که مراسم محلی دارند برخی عروسی‌ها و عزاداری‌ها برگزار می‌شود و ما موردی داریم که در یک استان ۱۲۰ نفر در یک مراسم عروسی به کرونا مبتلا شدند.

 

هشدار درباره مصرف خودسرانه دگزامتازون در درمان کرونا


او درباره خبر منتشر شده تاثیر مثبت دگزامتازون در درمان کرونا بیان کرد: در بعضی از مراحل درمان کووید ۱۹ از کورتون‌هایی مثل دگزامتازون استفاده می‌کنیم و هشدار می‌دهم، خبر منتشر شده درباره تاثیر دگزامتازون در درمان کرونا بدان معنا نیست که بیماران خودسرانه از دگزامتازون استفاده کنند، زیرا این دارو در دسترس قرار دارد.


گفتنی است؛ به گفته سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۱۰۷۱ مورد بستری شدند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۹۵ هزار و ۵۱ نفر رسید.

 

لاری در ادامه بیان کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹ هزار و ۱۸۵ نفر رسید.

 

او مطرح کرد: خوشبختانه تا کنون ۱۵۴ هزار و ۸۱۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: ۲۷۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

 

لاری بیان کرد: تا کنون یک میلیون و ۳۱۹ هزار و ۹۲۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: استان‌های خوزستان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، کرمانشاه، هرمزگان و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند./

ارسال نظر
آخرین اخبار