پیام پوتین به پزشکیان: روسیه از تلاش‌های ایران برای صیانت از منافع مشروع خود و تأمین امنیت کشور در شرایط بغرنج کنونی حمایت می‌کند اعلام آمادگی ژنو برای برگزاری گفت‌و‌گو‌های تهران-واشنگتن سخنگوی وزارت خارجه: اعمال فشار اقتصادی و تحمیل رنج بر مردم ایران، جنایت علیه بشریت است عراق: نتایج مذاکرات ایران و آمریکا می‌تواند به نفع کل منطقه باشد نعیم قاسم در پاسخ به نامه ولایتی: مقاومت لبنان با وجود خسارات سنگین، هدف دشمن را ناکام گذاشت نخست‌وزیر مجارستان: اروپا تا سال ۲۰۳۰ با روسیه وارد جنگ می‌شود واکنش سفارت روسیه به ادعای انگلیس درباره نحوه مرگ ناوالنی عراقچی: کنفرانس امنیتی مونیخ در موضوع ایران به «سیرک مونیخ» تبدیل شده ماچادو در کنفرانس مونیخ: از حمله آمریکا به ونزوئلا سپاسگزاریم! اسرائیل هیوم: نتانیاهو فردا نشستی امنیتی درباره ایران برگزار می‌کند دیپلماسی در خطر؛ آماده‌سازی نظامی آمریکا تنش‌ها با ایران را افزایش داد ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد

عبور «بن سلمان» از 5 عضو خاندان حاکم در صف قدرت

یک روزنامه عربی اسامی پنج نفری را که در صف قدرت بر «محمد بن سلمان» مقدم بوده‌اند و وی از آنها عبور کرده، منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس نظام سلطنتی عربستان سعودی، قدرت در این کشور را یکی از فرزندان موسس آل‌سعود «عبدالعزیز بن عبدالرحمن الفیصل» یا فرزندان فرزندان وی بر عهده می‌گیرند.

 

روزنامه «عربی ۲۱» در گزارشی در همین زمینه نوشت، اما ولی‌عهد کنونی عربستان سعودی «محمد بن سلمان» پنج شخصیتی را که از وی به قدرت نزدیکتر بوده‌اند، پشت سر گذاشت و در ژوئن ۲۰۱۷ ولی‌عهد شد آنهم پس از آنکه هیأت بیعت، «محمد بن نایف» ولی‌عهد وقت یعنی پسرعموی وی که منصب وزیر کشور را نیز بر عهده داشت، برکنار کرد.

 

این پنج نفر که در واقع عموهای بن‌سلمانند، به شرح زیر هستند:

شاهزاده «ممدوح بن عبدالعزیز». فرزند موسس آل‌سعود از خانم «نوف بنت نواف بن النوری الشعلان» که در سال ۱۹۴۱ متولد و به عنوان امیر منطقه تبوک منصوب شد. وی بعدا رئیس مرکز پژوهش‌های استراتژیک شد و سپس استعفا داد. او به دفاع از هیأت امیر به معروف و نهی از منکر و دعوت به سلفیت و نقد اخوان مشهور است.

 

شاهزاده «عبدالله بن عبدالعزیز» فرزند موسس آل‌سعود از خانم «هیا بنت سعد السدیری» که در سال ۱۹۳۸ متولد و به عنوان امیر منطقه «الجوف» منصوب شد. وی بعدها سمت‌های دیگری مانند مشاور «عبدالله بن عبدالعزیز» شاه سابق سعودی و مشاور «سلمان بن عبدالعزیز» شاه فعلی به دست آورد.

 

شاهزاده «احمد بن عبدالعزیز» که در سال ۱۹۳۹ متولد شد و کوچکترین فرزند موسس سعودی از خانم «حصه بنت احمد السدیری» و برادر شاه فعلی سعودی است. وی منصب وزارت کشور را تا ۲۰۱۲ بر عهده داشت.

 

شاهزاده «مشهور بن عبدالعزیز» فرزند موسس آل‌سعود از خانم نوف بنت نواف النوری الشعلان که در سال ۱۹۴۱ متولد شد و برای تکمیل تحصیلات به انگیس رفت. وی پس از تکمیل تحصیلات به عربستان سعودی بازگشت اما کار سیاسی انجام نمی‌دهد.

 

شاهزاده «مقرن بن عبدالعزیز» فرزند موسس آل‌سعود که در ۱۹۴۲ متولد شد و کوچکترین پسر زنده از وی است و برادر تنی ندارد. در سال ۲۰۱۵ منصب ولایت‌عهدی را تنها سه ماه بر عهده داشت و خودش درخواست استعفا کرد.

 

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار