طرز تهیه کیک خیس + فیلم-راهبرد معاصر
جنایت هولناک در پارک قیطریه/پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

طرز تهیه کیک خیس + فیلم

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی در اینجا فراهم شده است تا بتوانید با بهترین کیک خیس شکلاتی از مهمان خود پذیرایی کنید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۸۱
تعداد نظرات: ۱۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، کیک شکلاتی کاملاً نرم و منسجم است و طعمی عالی دارد. نام دیگر این کیک ، کیک گاتوشا ست .

تفاوت کیک ساده با کیک خیس، این دو کیک تفاوتی ندارند بجز اینکه کیک خیس بافت نرم و منسجمی داره که برمیگرده به روش تهیه متفاوتش .

 

 

 

 

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :

امروزه خیلی ها علاقه مند هستند تا کیک های مختلف را در خانه درست کنند و وقتی حرف از کیک خیس شکلاتی به میان میاید علاقه چند برابر می شود . کیک خیس به دلیل بافت نرم و شکلات زیادی که دارد بسیار خوشمزه می باشد. ما در راهبرد معاصر سعی کردیم متداول ترین طرز تهیه کیک خیس را به شما ارائه دهیم با ما همراه باشید.

کیک خیس

 

مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی :

در تعیین مقدار مواد اولیه کیک خیس شکلاتی از لیوان استفاده شده است و فرقی ندارد  که شما از چه لیوانی استفاده کنید فقط تمام مواد اولیه را با یک لیوان اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نخورد.

 

تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1/5 لیوان
شکر 1/5 لیوان
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری پر
شیر به دمای محیط رسیده 1/5 لیوان
آرد سفید قنادی 2 لیوان
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 

بهترین دستور تهیه کیک خیس شکلاتی :

کیک خیس طرز تهیه های مختلفی دارد و هرکس بسته به ذائقه خود میزان شکلات و مواد دیگر آن را تغییر می دهد ما در این طرز تهیه تلاش کردیم بهترین طرز تهیه کیک خیس را به شما آموزش دهیم.

 

مرحله اول 

ابتدا یک قالب مناسب برای تهیه کیک خیس انتخاب می کنیم و برای اینکه کیک به ظرف نچسبد به اندازه چند قطره روغن درون ظرف ریخته و تمام ظرف را چرب می کنیم و سپس مقداری آرد(خیلی کم) به قسمت های چرب شده به مانند  تصویر زیر می ریزیم.

 

مرحله دوم 

سپس شکر و پودر کاکائو را درون ظرف دیگر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو باز شود.

 

مرحله سوم

سپس شیر را به ظرف اضافه می کنیم و ابتدا با قاشق هم می زنیم چون اگر خشک باشد نمی توان از هم زن استفاده کرد و بعد از اینکه مقداری با قاشق هم زدیم با هم زن برقی به طوری که شکر و پودر کاکائو در شیر حل بشود هم می زنیم.

 

مرحله چهارم

بعد از اینکه حدود سه دقیقه با هم زن مواد را هم زدیم، روغن مایع را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و حدود پنج دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد غلظت پیدا کند و بعد از اینکه مواد به غلظت مورد نظر رسید یک لیوان از مواد شکلات را کنار می گذاریم تا بعد از پختن برای روی کیک و تزیین استفاده کنیم.

 

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ ها را درون یک ظرف جداگانه میشکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم و تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه می کنیم و با هم زن مخلوط می کنیم

 

مرحله ششم

آرد، بکینگ پودر و وانیل را مخلوط می کنیم و چند بار الک می کنیم و سپس آن را به آرامی و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم.

 

مرحله هفتم

مواد را درون قالبی که آغشته به روغن و آرد کرده بودیم می ریزیم و برای اینکه کیک پف کند ته قاشق را آغشته به روغن مایع می کنیم و سوراخ هایی را درون مایه ایجاد می کنیم. این کار به نظر ساده باعث می شود کیک پف زیادی کند.

 

مرحله هشتم

قالب را حدود 30الی 35 دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم و بعد از آن قالب را از فر خارج می کنیم و برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته شده چاقو را در کیک فرو میکنیم و اگر موادی به کیک نچسبید یعنی کیک پخته شده است.

 

مرحله نهم

سپس به صورت دلخواه کیک را برش می زنیم و همانطور که داغ هست یک لیوان مواد شکلات که کنار گذاشته بودیم را روی آن می ریزیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا شکلات به خورد کیک برود.

 

نکات مهم تهیه کیک خیس شکلاتی :


در مرحله ششم وقتی آرد را به مواد اضافه میکنیم نباید زیاد هم بزنیم که باعث می شود پف کیک گرفته شود.
15 دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک بکنیم باید فر را گرم کنیم و در دمای 170 درجه بگذاریم.
تا 20 دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.
برای تزیین کیک از خلال پسته ، خلال بادام و شکلات چیپسی می توانید استفاده کنید.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
0
0
عالیییی بود
نسترن عبدالهی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
0
0
خیلی عالی بود ممنونم بابت اینکه ما را راهنمایی کردین که بتونیم
لیلا
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
0
0
مواد این کیک خیلی آبمیوه و رقیقه. خراب نمیشه ؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
0
0
ععععععاااااااااالللللللللللیییییییییب
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
0
0
عالی
ر
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۰
0
0
رر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
0
0
سلام ممنون از درست کردن کیک
میخواستم بپرسم که ما در فر درست کردید میتونیم
مثلا تو شعله گاز هم درست کنیم ممنون میشم جواب بدید
ریحانه
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
0
0
خیلی عالیه امتحان کنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
0
0
عالی بود
اسرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
0
0
عالی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
0
0
سلام ببخشید شما که این کیکی رو درست کردید وسط کیک حالت نپختگی نداشت؟
زهرا صادقی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
0
0
عالی بود خیلی خوبه
نگین
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۹
0
0
خیلی خوشمزه میشه
عالی
سمیرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
0
0
سلام ممنون از راهنمایی جناب عالی ،خ