کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

فوت کردن شمع کیک تولد ممنوع!

شاید باور کردنش آسان نباشد که شمع‌های رنگی و جذاب کیک تولد می‌تواند خطرات زیادی را برای فرد بدنبال داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 08
کد خبر: ۱۸۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ همه ما در روز تولد با یک دنیا آرزو برای سال جدید زندگی خود، شمع را فوت می‌کنیم. اما دانشمندان می‌گویند دیگر این حرکت را تکرار نکنید. چرا؟ در ادامه به طور مفصل برایتان توضیح داده‌ایم.

 

بدون شک در فضای شاد و پر از هیجان و شادی مهمانی و تولد کمتر کسی به میکروب و باکتری و مریضی فکر می‌کند. اما شاید لازم باشد بدانید که دانشمندان ثابت کرده‌اند وقتی شما شمع تولد را فوت می‌کنید، ۱۵۰۰ درصد میکروب و آلودگی روی سطح کیک می‌نشیند.

 

محققان دانشگاه کلمسون در کارولینای جنوبی اعلام کرده‌اند، بزاق دهان انسان با فوت کردن شمع روی سطح کیک تولد پخش می‌شود و باعث می‌شود باکتری‌های موجود روی خامه از حالت عادی بیشتر شود.

 

برای انجام آزمایش، محققان روی یک کیک مصنوعی، یک لایه خامه‌کیک واقعی قرار دادند و شمع‌ها را روی آن گذاشتند. قبل از فوت کردن شمع، از شرکت‌کننده‌ها درخواست شد تا برای شام پیتزا میل کنند. (روند عادی مراشم تولد که اول شام می‌خورند و بعد کیک میل می‌کنند)

 

مرحله بعدی اندازه‌گیری میزان باکتری بود. دانشمندان آب استرلیزه شده را به آیسینگ (خامه کیک) اضافه کردند و آن را در سطح ورقه‌های ژلاتینی پهن کردند تا میکروب‌ها امکان رشد داشته باشند. نتیجه این کار کاملا شوکه‌کننده بود. فوت کردن باعث افزایش تعداد باکتری‌های روی سطح خامه‌کیک تا ۱۵ برابر بیشتر از حالت عادی بود. در برخی موارد حتی میزان باکتری تا ۱۲۰ برابر بیشتر شد.


این نتیجه نشان می‌دهد که میزان آلودگی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برخی افراد اقیانوسی از باکتری را با خود حمل می‌کنند، این در حالیست که دیگران اینگونه نیستند.

 

البته گفتنی است که دانشمندان تصدیق کرده‌اند این مساله برای سلامت بشر خیلی مشکل‌ساز نیست. اما بد نیست تمامی جشن‌های تولد خود را به یاد بیاورید و ببینید بعد از فوت کردن شمع کیک تولد چند بار مریض شده‌اید! احتمالا یک این اتفاق روی نداده یا اگر هم مریض شده‌اید فقط یک یا دو بار در تمام طول این سال‌ها بوده است؛ بنابراین توصیه می‌کنیم وسواس به خرج ندهید و کیک تولد را میل کنید، زیرا خطر جدی شما را تهدید نمی‌کند.

 

اما توصیه اکید ما این است که اگر فردی که شمع را فوت می‌کند مریض است، به هیچ عنوان از آن کیک نخورید، زیرا باکتری‌های دهانش روی کیک پخش شده و می‌تواند شما را بیمار کند.

 

منبع:روزیاتو

ارسال نظر
آخرین اخبار