سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

تقدیر محسن رضایی از خواننده بختیاری عصر جدید

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگوی تلفنی با نوجوان هنرمند بختیاری گفت: اجرای زیبای تو، عشق و شور و غیرت بختیاری را به خوبی نشان داد. آینده‌ای درخشان همراه با توفیق را برای تو آرزو می‌کنم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر،  محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگوی تلفنی با «هادی احمدی» نوجوان هنرمند بختیاری که با اجرای آهنگی پرشور و حماسی در تجلیل از سالار شهیدان مقاومت «سردار حاج قاسم سلیمانی» در برنامه عصر جدید هنرنمایی کرد، تقدیر کرد.

 

در این تماس تلفنی که محسن رضایی با گویش بختیاری سخن می‌گفت خطاب به هادی احمدی اظهار داشت: هنرنمایی شما را در برنامه شاداب و پر مخاطب «عصرجدید» دیدم. اجرای زیبای تو، عشق و شور و غیرت بختیاری را به خوبی نشان داد. آینده‌ای درخشان همراه با توفیق را برای تو آرزو می‌کنم.

 

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس در ادامه با یادآوری حماسه آفرینی‌های جوانان بختیاری و لُر در دفاع هشت ساله ملت ایران گفت: به عنوان یک جوان بختیاری باید افتخار کنی که سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی، تبار بختیاری داشت و اجداد او حدود دویست سال قبل از منطقه «فارسان» به استان کرمان مهاجرت کرده اند. ما بختیاری ها «سرباز اسلام» و تفنگچی ایرانیم.

 

هادی احمدی در این تماس تلفنی در پاسخ به رضایی، اظهار داشت: خیلی به من لطف کردید. از محبت شما سپاسگزارم. باور نمی‌کردم که توانسته باشم نظر شما را جلب کنم. مطمئناً تشویق شما در ادامه راه من بسیار موثر خواهد بود.

 

منبع: فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار