جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

تقدیر محسن رضایی از خواننده بختیاری عصر جدید

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگوی تلفنی با نوجوان هنرمند بختیاری گفت: اجرای زیبای تو، عشق و شور و غیرت بختیاری را به خوبی نشان داد. آینده‌ای درخشان همراه با توفیق را برای تو آرزو می‌کنم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر،  محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگوی تلفنی با «هادی احمدی» نوجوان هنرمند بختیاری که با اجرای آهنگی پرشور و حماسی در تجلیل از سالار شهیدان مقاومت «سردار حاج قاسم سلیمانی» در برنامه عصر جدید هنرنمایی کرد، تقدیر کرد.

 

در این تماس تلفنی که محسن رضایی با گویش بختیاری سخن می‌گفت خطاب به هادی احمدی اظهار داشت: هنرنمایی شما را در برنامه شاداب و پر مخاطب «عصرجدید» دیدم. اجرای زیبای تو، عشق و شور و غیرت بختیاری را به خوبی نشان داد. آینده‌ای درخشان همراه با توفیق را برای تو آرزو می‌کنم.

 

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس در ادامه با یادآوری حماسه آفرینی‌های جوانان بختیاری و لُر در دفاع هشت ساله ملت ایران گفت: به عنوان یک جوان بختیاری باید افتخار کنی که سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی، تبار بختیاری داشت و اجداد او حدود دویست سال قبل از منطقه «فارسان» به استان کرمان مهاجرت کرده اند. ما بختیاری ها «سرباز اسلام» و تفنگچی ایرانیم.

 

هادی احمدی در این تماس تلفنی در پاسخ به رضایی، اظهار داشت: خیلی به من لطف کردید. از محبت شما سپاسگزارم. باور نمی‌کردم که توانسته باشم نظر شما را جلب کنم. مطمئناً تشویق شما در ادامه راه من بسیار موثر خواهد بود.

 

منبع: فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار