وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

از رسوایی اخلاقی «باراک» و حمله وی به نتانیاهو تا فرار سربازان از ارتش

داده‌های جدید منتشر شده در رسانه‌های رژیم صهیونیستی بیانگر کاهش تمایل آنها به خدمت در نیروی زمینی و نیروهای زرهی ارتش رژیم صهیونیستی حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس آخرین نظر سنجی انجام گرفته 36 درصد از مشمولین خدمت در ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کردند به هیچ عنوان حاضر به فعالیت در واحدهای نیروی زمینه نیستند این در حالی است که این نسبت در سال 2008 فقط 20 درصد بود.

 

بعد از آن که 15 سال پیش برای هر پست و جایگاه در واحد نخبه گولانی 6 داوطلب وجود داشت ، امروز این رقم به 3 نفر تنزل پیدا کرده است.

 

این در حالی است که برای هر دو پست خالی در واحد زرهی ارتش رژیم صهیونیستی فقط یک داوطلب وجود دارد.

 

در مقابل بخش های غیر رزمی همچون واحد فناوری اطلاعات برای هر پست خالی 8 نفر خود را داوطلب کرده اند.

 

بر اساس آمارهای منتشر شده 70 درصد از خانواده مشمولین در ارتش رژیم صهیونیستی ترجیح می دهند فرزندانشان در واحدهای غیر رزمی فعالیت کنند.

 

شبکه 11 تلویزیون رژیم صهیونیستی داستان یکی از نظامیان صهیونیست عضو تیپ گفعاتی را منتشر کرد که بنا به درخواست افسران مافوق مجبور به فعالیت در بخش اطلاعاتی شد و بعد از مدتی به دلیل این نوع فعالیت دست به خودکشی زد.

 

به گفته صاحب نظران، پدیده فرار نظامیان صهیونیست از خدمت در ارتش به ویژه حضور در واحدهای عملیاتی بعد از شکست در جنگ 33 روزه شدت گرفته و شکست های متوالی این رژیم در جنگ های بعدی بر انگیزه فرار نظامیان صهیونیست افزوده است.

 

به گفته کارشناسان امور رژیم صهیونیستی تمایل جوانان برای حضور در ارتش که روزگاری گاو مقدس صهیونیستها محسوب می شد ، از آن تاریخ به بعد رو به کاهش نهاده است.

 

این در حالی است که به اسارت در آمدن نظامیان صهیونیست در آخرین تجاوزگری های ارتش صهیونیستی به نوار غزه هم مزید بر علت شد تا حضور در واحدهای رزمی و میدانی ارتش صهیونیستی برای جوانان صهیونیست و خانواده آنها به مثابه افزایش احتمال مرگ یا اسارت به دست مبارزان مقاومت تفسیر شود.

 

رسوایی اخلاقی ایهود باراک

 

ایهود باراک نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی که تصاویر رفت و آمدهایش به خانه (جفری اپستین) ثروتمند آمریکایی برایش دردسر ساز شده ، دست به افشاگری گسترده ای علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر فعلی رژیم صهیونیستی زد.

 

باراک در گفتگویی با رادیو اف ام 103 وابسته به روزنامه معاریو ضمن تلاش برای فرار از رسوایی اخلاقی سوء استفاده جنسی از دختران زیر 18 سال حملات شدید اللحنی را علیه بنیامین نتانیاهو که او را عامل و مسبب این اتهامات علیه خود می داند ، انجام داد.

 

باراک در این گفتگو که امروز یک شنبه در پایگاه اطلاع رسانی روزنامه معاریو منتشر شد گفت در هیچ جای دنیا نمی توان دید فردی که متهم به دریافت رشوه ، کلاهبرداری و سوء استفاده از اعتماد مردم باشد نخست وزیر باقی بماند ، اگر این تضاد منافع نیست چه توصیفی برای آن می توان پیدا کرد.

 

او در پاسخ به پرسش مجریان در مورد نقش او در رسوایی (جفری اپستین) آن را ساخته و پرداخته بنیامین نتانیاهو و اطرافیانش توصیف کرده تا رقیب جدی برای وی در صحنه سیاسی باقی نماند.

 

ایهود باراک در مقابل برخی از نزدیکان بنیامین نتانیاهو را به داشتن روابط گرم با (جفری اپستین) متهم و تاکید کرد در صورت تحقیق می توان به سرنخ هایی در رابطه با دخالت آنها در این رسوایی رسید.‎/ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار