ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

پیگیری قانون همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان در مجلس

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در مجلس دهم تصویب شده، اما متأسفانه دولت این قانون را اجرا نمی‌‌کند که در این دوره مجلس، نظارت جدی بر اجرای این قانون خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۱۱۲

پیگیری قانون همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان در مجلس

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی عیسی‌زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نسبت به وضعیت صندوق‌‌های بازنشستگی ابراز نگرانی کرد و گفت: امروز صندوق‌های بازنشستگی در شرایط خوبی نیستند و بعضی اوقات با کمک دولت‌‌ها سرِ پا مانده‌اند که باید چاره‌ای برای آنها اندیشیده شود.

 

وی با بیان اینکه وضعیت معیشت بازنشستگان در شرایط مطلوبی نیست، اظهارداشت: یکی از مشکلاتی که بازنشستگان امروز با آن مواجه‌اند، نبود همسانی حقوق است، بعضا مشاهده شده که یک فرد بازنشسته در یک نهاد، حقوقی متفاوت با فردِ دیگر در یک سازمان دیگر در شرایط یکسان کاری دریافت می‌کند که این معضل باید حل شود.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، همسان نبودن حقوق بازنشستگان را مصداق تبعیض و بی‌‌عدالتی دانست و گفت: ‌این مسئله موجب شده تا برای بازنشستگان این سؤال ایجاد شود که مگر چه تفاوتی در کارها و خدماتی که طی سالیان متمادی ارائه داده‌اند، وجود داشته که برخی از آنها باید حقوقی بیشتر و بعضی دیگر نیز حقوقی کمتر دریافت کنند.

 

عیسی‌زاده تصریح کرد: قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در مجلس دهم تصویب شده، اما متأسفانه دولت این قانون را اجرا نمی‌‌کند که در این دوره مجلس، نظارت جدی بر اجرای این قانون خواهیم داشت و آن را پیگیری خواهیم کرد.

 

وی تأکید کرد: در دوره جدید کمیسیون اجتماعی مجلس، به طور جدی پیگیر مطالبات حقوق بازنشستگان برای همسان‌سازی آن خواهیم بود.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: تفاوت و تبعیض زیبنده جامعه اسلامی نیست، در ماده 64 قانون خدمات مدیریت کشوری، صرفا تفاوت 10 درصدی میان حقوق بازنشستگان با کارکنان مدنظر قرار گرفته شده، اما ناهمسانی کنونی خلاف قانون است./ تسنیم 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار