قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

جولان کرونا در امریکا/ افزایش آمار فوتی ها

طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز، در 24 ساعت گذشته با مرگ 338 نفر دیگر، مجموع قربانیان کرونا در ایالات متحده آمریکا از مرز 130 هزار نفر عبور کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانشگاه «جانز هاپکینز» امروز (سه‌شنبه) گزارش کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۳۳۸ نفر جدید بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان این ویروس در این کشور به ۱۳۰ هزار و ۲۸۴ نفر برسد.

 

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۷ هزار و ۱۳۱ مورد جدید به مبتلایان به «کووید-۱۹» در ایالات متحده آمریکا افزوده شد و شمار کلی مبتلایان به این ویروس ناشناخته در آمریکا به دو میلیون و ۹۳۵ هزار و ۷۱۶ نفر رسید.

 

 

با اینحال، پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا را سه میلیون و ۴۰ هزار و ۸۳۳ نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۳۲ هزار و ۹۷۹ نفر گزارش کرده است. نیویورک با ۴۲۲ هزار و ۴۳۳ مورد ابتلا و ۳۲ هزار و ۲۶۷ مورد فوتی کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا محسوب می‌شود.

 

بنا بر گزارش دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون دستکم ۱۱ میلیون و ۵۹۲ هزار و ۲۵۹ نفر از مردم سراسر جهان به کرونا آلوده شده‌اند و از آن میان ۵۳۷ هزار و ۴۸۷ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و ۶ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۳۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند. آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا قرار دارد.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار