چه بخوریم تا کرونا بهبود یابد؟-راهبرد معاصر

چه بخوریم تا کرونا بهبود یابد؟

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: بهره‌گیری از رژیم غذایی مناسب برای فرد مبتلا به کرونا می‌تواند در تسریع بهبودی موثر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، صغری راغبی، دوشنبه شب ۱۶ تیر در خصوص رژیم غذایی مناسب بیمار مبتلا به ویروس کرونا به رسانه‌های گروهی گفت: وقتی فرد مبتلا به بیماری کرونا می‌شود، به دلیل شرایط بیماری که با تب و بی اشتهایی همراه است.

 

وی افزود: در این مواقع توصیه می‌شود مایعات به میزان کافی ترجیحا از مایعات گرم مانند چای، دمنوش، قهوه رقیق، همچنین مصرف مایعات به صورت انواع سوپ‌ها استفاده شود.

 

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: هنگام بیماری ضروری است پروتئین، کالری و انرژی مورد نیاز بیمار را تامین کنیم؛ لذا توصیه می‌شود بیمار در تعداد وعده‌های بیشتر با حجم کمتر غذا میل کند.

 

راغبی تصریح کرد: همچنین انواع سوپ‌ها که شامل غلات، گوشت‌هایی نظیر سینه مرغ و ترجیحا گوشت‌هایی که بتواند نیاز پروتئین بدن را تامین کند و انواع سبزیجات در سوپ بیمار استفاده شود، همینطور سوپ را می‌توانیم با چاشنی‌هایی نظیر لیمو ترش که خود می‌تواند به بهبودی بیمار کمک کند در وعده‌های متفاوت استفاده کرد.

 

وی بیان کرد: برای تامین کالری مورد نیاز بیمار باید از روغن‌هایی نظیر روغن زیتون، روغن کانالا که حاوی امگا ۳ یا امگا ۹ است، به دلیل دارا بودن خاصیت ضد التهابی حتما در رژیم غذایی فرد بیمار استفاده شود.

 

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: همچنین مصرف انواع مغزها نظیر پسته، بادام، گردو به صورت میان وعده در وعده‌های غذایی و هم در رژیم غذایی ماست بیمار یک یا دو قاشق پوره انواع مغزها توصیه می‌شود.

 

راغبی در خصوص اهمیت مصرف لبنیات در هنگام بیماری گفت: ترجیحا لبنیات مصرفی بیمار در شرایط ابتلا به کرونا از نوع پر چرب باشد.

 

وی افزود: لازم است غذاهای سرخ شده در رژیم غذایی بیمار وارد نکنیم و بیشتر غذاها به صورت کبابی شده، آبپز شده و با چاشنی مناسب صرف شود.

 

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: از آب میوه‌های تازه به عنوان میان وعده در دو الی سه نوبت در روز برای تامین ویتامین‌های مورد نیاز بیمار به ویژه ویتامین c و همچنین از تخم مرغ ترجیحاً به صورت روزانه یک تا دو عدد تخم مرغ کامل به صورت آبپز شده در رژیم غذایی بیمار استفاده شود.

 

راغبی یادآور شد: مصرف این دسته از مواد غذایی هنگام بیماری می‌تواند در بهبودی هرچه سریع‌تر فرد بیمار موثر باشد.

منبع:  ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده