اجرای طرح رتبه بندی معلمان از سوی دولت به کجا رسیده است؟-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

اجرای طرح رتبه بندی معلمان از سوی دولت به کجا رسیده است؟

نماینده بوکان در مجلس گفت:زمانی که معلمان دغدغه معیشتی دارند و حقوق شان کفاف حداقل زندگی را نمی دهد، چگونه توقع داریم که کارشان را به درستی انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۴۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛  انور حبیب‌زاده بوکانی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 25 خرداد) قوه مقننه در جریان بررسی وضعیت آموزش و پرورش با حضور وزیر، گفت: داشتن نیروی انسانی سالم، کارآمد و متخصص محرک طرح توسعه وضعیت کشور است که بخشی از وظیفه این نیروی انسانی برعهده معلمان قرار گرفته است.

 

 

وی در همین راستا افزود: زمانی که معلمان دغدغه معیشتی دارند و حقوق شان کفاف حداقل زندگی را نمی‌دهد، چگونه توقع داریم که کارشان را به درستی انجام دهند.

 

نماینده مردم بوکان در مجلس با بیان اینکه طرح رتبه بندی فرهنگیان طی چند سال گذشته از سوی دولت به صورت کامل اجرا نشده است، اظهار داشت: دولت نتوانسته وضعیت معیشتی معلمان را در این چند سال به خوبی تأمین کند، وزارت آموزش و پرورش با مشکل نیروی انسانی و کمبود فضای آموزشی در برخی شهرها و روستاها مواجه بوده است.

 

حبیب‌زاده بوکانی اضافه کرد: تدبیر آموزش و پرورش برای تامین نیروی انسانی موردنیاز با تاکید بر صرفه جویی اقتصادی موجب اضافه شدن گروه‌های جدیدی از معلمان مانند حق‌التدریسی‌ها، خرید خدمتی، برون سپاری بازنشستگان و ... از سوی شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش شده است به طوری که حقوق به صورت کامل به آنها تعلق نمی‌گیرد.

 

وی اظهار داشت: این رده از معلمان بیمه ناقص داشته و امنیت شغلی ندارند، همچنین در ایام نوروز و تابستان و تعطیلات رسمی و غیر پیش‌بینی شده بیمه و حقوق به آنها تعلق نمی‌گیرد. در کنار این معلمان بخشی از بار آموزش و پرورش بردوش معلمان پیش دبستانی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی قرار گرفته است در حالی که استقرار آنها در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

 

نماینده مردم بوکان در مجلس بیان داشت: آزمون آموزش دهنده‌های نهضتی و 3 گروه دیگر مانند سرباز معلمان و معلمان پیش دبستانی باید حذف شود و امیدواریم آقای حاجی‌میرزایی با عنایت به اهمیت آموزش در توسعه کشور برای رفع مشکلات معیشتی معلمان، حق التدریسی‌ها و نهضتی‌ها اقدام لازم را انجام دهد./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
0
متاسفانه در آموزش و پرورش معلمان با سابقه بالا از سابقه پایین ها کمتر است...چرا؟
رضا
Germany
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
0
سلام لطفا افزایش رتبه بندی اخیر را برا ی مدیرا ن دارالقرآن های وزارت آموزش و پرورش اجرا کنید. در این طرح مدیران مراکز دارالقرانها مظلوم واقع شده اند.