وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

بیانه آمریکا درباره سفر کنت مک‌کنزی به لبنان

بیانه آمریکا درباره سفر کنت مک‌کنزی به لبنان سفارت آمریکا در بیروت در بیانیه‌ای جزئیات سفر فرمانده سازمان تروریستی آمریکایی «سنتکام» در غرب آسیا به لبنان را شرح داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر سفارت آمریکا در بیروت، امروز (چهارشنبه)، در بیانیه‌ای جزئیات سفر «کنت مک‌کنزی» فرمانده سازمان تروریستی آمریکایی «سنتکام» به لبنان را شرح داد.

به گزارش پایگاه خبری «لبنان۲۴»، سفارت آمریکا در بیانیه یادشده اعلام کرد که کنت مک‌کنزی در سفری یک روزه به لبنان با «میشل عون» رئیس جمهور لبنان در کاخ «بعبدا» دیدار کرد.

طبق این بیانیه، دو طرف بر «اهمیت حفظ امنیت و ثبات لبنان و حاکمیت این کشور و همچنین شراکت قوی آمریکا و ارتش لبنان» تأکید کردند.

در این بیانیه همچنین اشاره شده است که برخی مسئولان و افسران منطقه مرکزی خاورمیانه به اضافه «دورتی شیا» سفیر آمریکا در بیروت و «رابرت ماین» وابسته نظامی آمریکا، مک کنزی را در این سفر همراهی کردند.

به گزارش لبنان ۲۴، مک کنزی در این سفر با برخی از سیاستمداران و نظامیان لبنانی از جمله نمایندگانی از وزارت دفاع و ارتش لبنان دیدار داشت.

در این گزارش همچنین اشاره شده است که فرمانده سازمان تروریستی سنتکام در سفارت آمریکا در بیروت  با برخی افراد دیدار داشته است.

 این دیدار در حالی صورت گرفت که به گفته منابع لبنانی، شماری از مردم لبنان در اعتراض به ورود مک کنزی به این کشور و دخالت‌های آمریکا در امور لبنان تجمع اعتراضی به راه انداختند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار