ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

بیانه آمریکا درباره سفر کنت مک‌کنزی به لبنان

بیانه آمریکا درباره سفر کنت مک‌کنزی به لبنان سفارت آمریکا در بیروت در بیانیه‌ای جزئیات سفر فرمانده سازمان تروریستی آمریکایی «سنتکام» در غرب آسیا به لبنان را شرح داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر سفارت آمریکا در بیروت، امروز (چهارشنبه)، در بیانیه‌ای جزئیات سفر «کنت مک‌کنزی» فرمانده سازمان تروریستی آمریکایی «سنتکام» به لبنان را شرح داد.

به گزارش پایگاه خبری «لبنان۲۴»، سفارت آمریکا در بیانیه یادشده اعلام کرد که کنت مک‌کنزی در سفری یک روزه به لبنان با «میشل عون» رئیس جمهور لبنان در کاخ «بعبدا» دیدار کرد.

طبق این بیانیه، دو طرف بر «اهمیت حفظ امنیت و ثبات لبنان و حاکمیت این کشور و همچنین شراکت قوی آمریکا و ارتش لبنان» تأکید کردند.

در این بیانیه همچنین اشاره شده است که برخی مسئولان و افسران منطقه مرکزی خاورمیانه به اضافه «دورتی شیا» سفیر آمریکا در بیروت و «رابرت ماین» وابسته نظامی آمریکا، مک کنزی را در این سفر همراهی کردند.

به گزارش لبنان ۲۴، مک کنزی در این سفر با برخی از سیاستمداران و نظامیان لبنانی از جمله نمایندگانی از وزارت دفاع و ارتش لبنان دیدار داشت.

در این گزارش همچنین اشاره شده است که فرمانده سازمان تروریستی سنتکام در سفارت آمریکا در بیروت  با برخی افراد دیدار داشته است.

 این دیدار در حالی صورت گرفت که به گفته منابع لبنانی، شماری از مردم لبنان در اعتراض به ورود مک کنزی به این کشور و دخالت‌های آمریکا در امور لبنان تجمع اعتراضی به راه انداختند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار