عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تجمع انتخاباتی ترامپ عامل افزایش شیوع کرونا

مقامات بهداشتی شهر تولسا می‌گویند احتمالاً تجمع انتخاباتی ترامپ در این شهر در افزایش مبتلایان به کووید ۱۹ در تولسا مؤثر بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۹۶
 به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز ، مسئولان بلندپایه بهداشتی تولسا، در ایالت اوکلاهما می‌گویند احتمالاً تجمع انتخاباتی ترامپ در این شهر در افزایش مبتلایان به کووید ۱۹ در تولسا مؤثر بود.
خبرنگاران چهارشنبه از مسئول بخش بهداشتی تولسا پرسیدند آیا تجمع انتخاباتی ترامپ عامل افزایش مبتلایان در چند روز اخیر است.
وی گفت: در پاسخ به سؤالات درباره اینکه آیا تجمع انتخاباتی ترامپ یا اعتراضات در افزایش مبتلایان تاثیر داشت، همانطور که گفتم در چند روز اخیر تقریباً ۵۰۰ مورد جدید ابتلا داشته ایم. می‌دانیم که بیش از دو هفته پیش چند رویداد (مراسم) بزرگ در تولسا برگزار شد؛ بنابراین گمان می‌کنم (این آمار) با آن رویداد‌ها ارتباط دارد.
دارت هشدار داد چند روز دیگر لازم است تا مشخص شود آیا این افزایش، یک روند است.
کیلی مکننی، سخنگوی کاخ سفید نیز گفت هیچ آمار و اطلاعاتی ندیده است که نتیجه گیری دارت را تایید کند. این در حالی است که تیم مارتا، سخنگوی ستاد انتخاباتی ترامپ گفت: «تب همه شرکت کنندگان در تجمع انتخاباتی سنجیدیم، به همه ماسک دادیم، و تعداد زیادی ضدعفونی کننده دست در اختیار همه قرار دادیم.»
روشن است که نگرانی‌های رسانه‌ها درباره گردهمایی‌هایی بزرگ، سراسر مربوط به تجمعات انتخاباتی ترامپ است.
 
خبرگزاری صدا و سیما
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده