غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تجمع انتخاباتی ترامپ عامل افزایش شیوع کرونا

مقامات بهداشتی شهر تولسا می‌گویند احتمالاً تجمع انتخاباتی ترامپ در این شهر در افزایش مبتلایان به کووید ۱۹ در تولسا مؤثر بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۹۶
 به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز ، مسئولان بلندپایه بهداشتی تولسا، در ایالت اوکلاهما می‌گویند احتمالاً تجمع انتخاباتی ترامپ در این شهر در افزایش مبتلایان به کووید ۱۹ در تولسا مؤثر بود.
خبرنگاران چهارشنبه از مسئول بخش بهداشتی تولسا پرسیدند آیا تجمع انتخاباتی ترامپ عامل افزایش مبتلایان در چند روز اخیر است.
وی گفت: در پاسخ به سؤالات درباره اینکه آیا تجمع انتخاباتی ترامپ یا اعتراضات در افزایش مبتلایان تاثیر داشت، همانطور که گفتم در چند روز اخیر تقریباً ۵۰۰ مورد جدید ابتلا داشته ایم. می‌دانیم که بیش از دو هفته پیش چند رویداد (مراسم) بزرگ در تولسا برگزار شد؛ بنابراین گمان می‌کنم (این آمار) با آن رویداد‌ها ارتباط دارد.
دارت هشدار داد چند روز دیگر لازم است تا مشخص شود آیا این افزایش، یک روند است.
کیلی مکننی، سخنگوی کاخ سفید نیز گفت هیچ آمار و اطلاعاتی ندیده است که نتیجه گیری دارت را تایید کند. این در حالی است که تیم مارتا، سخنگوی ستاد انتخاباتی ترامپ گفت: «تب همه شرکت کنندگان در تجمع انتخاباتی سنجیدیم، به همه ماسک دادیم، و تعداد زیادی ضدعفونی کننده دست در اختیار همه قرار دادیم.»
روشن است که نگرانی‌های رسانه‌ها درباره گردهمایی‌هایی بزرگ، سراسر مربوط به تجمعات انتخاباتی ترامپ است.
 
خبرگزاری صدا و سیما
ارسال نظر