تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

مهار آتش‌سوزی جنگل‌های ارسباران

مهار آتش‌سوزی جنگل‌های ارسباران مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی از مهار آتش در جنگل های ارسباران خبرداد و گفت: هم‌اکنون نیروهای عملیاتی در حال لکه‌گیری اثرات آتش سوزی در مراتع و جنگل‌های محدوده قراتیکانلو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر حمید حسین پور افزود: به محض دریافت گزارش از مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی، نیروهای جمعیت هلال احمر شهرستان خداآفرین و کلیبر و ۴ گروه از نجاتگران کوهستان ستاد هلال احمر استان که تجربه کافی در این زمینه را دارند، به منطقه آتش سوزی مراتع جنگل های ارسباران اعزام شدند.

وی اظهار داشت: با توجه به تداوم آتش سوزی مجوز حضور بالگرد در منطقه اخذ شد و براساس پیش بینی‌ها برای انجام پروازهای متعدد توسط بالگرد در قراتیکانلو، پس از کسب مجوز خودرویی برای تامین سوخت بالگرد در محل مستقر شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی گفت: گروه‌های هلال احمر از ساعات اولیه صبح امروز با نقشه‌های از قبل پیش‌بینی شده با امداد هوایی در منطقه حضور یافته و عملیات اطفای حریق را آغاز کردند.

حسین پور، ادامه داد: در عملیات خاموش کردن آتش سوزی مراتع و جنگل های ارسباران از ۲ فروند بالگرد آب پاش و ترابری، ۵ دستگاه خودروی امدادی به همراه ۶۰ نفر از نیروهای نجاتگر هلال احمر، یک دستگاه خودرو سوخت رسان و ۲ دستگاه خودروی آمبولانس استفاده شده است.

آتش سوزی در منطقه قره تیکانلوی شهرستان خداآفرین در ارتفاعات و مراتع جنگلی ارسباران از سه شنبه شب شروع شده است.

سال گذشته نیز آتش سوزی یک هفته ای در جنگل های ارسباران بیش از ۶۰۰ هکتار عرصه جنگلی را خاکستر کرد که بنا به اطلاع دادگستری کل آذربایجان شرقی دو نفر از عوامل آن آتش سوزی پس از دستگیری به زندان محکوم شدند و هم اکنون دوران محکومیت خود را در زندان تبریز سپری می کنند.

جنگل های ارسباران با ۱۶۴ هزار هکتار وسعت در محدوده شهرستان های ورزفان، کلیبر و خداآفرین واقع شده است.

 

ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار