پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

عفو «راجر استون» از سوی ترامپ خیانت نابخشودنی است

عفو «راجر استون» از سوی ترامپ خیانت نابخشودنی است پس از اینکه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از تخفیف در مجازات «راجر استون» مشاور سابقش خبر داد روزنامه واشنگتن پست آنرا خیانت نابخشودنی توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۲۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 11
کد خبر: ۵۰۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، پس از اینکه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از تخفیف در مجازات «راجر استون» مشاور سابقش خبر داد؛ اقدامی که به لغو حکم سه سال و چهار ماه زندان و احتمالاً عفو وی منجر خواهد شد؛ روزنامه واشنگتن پست در سرمقاله خود از عفو ترامپ به عنوان خیانت نابخشودنی نام برد.

 

این رسانه می نویسد: دخالت دونالد ترامپ برای تخفیف مجازات راجر استون مشاور سابقش که به هفت اتهام محکوم است، خیانتی نابخشودنی است و هزاران نفر در زندان های آمریکا برای عفو شدن از راجر استون سزاوارتر هستند. به نظر می رسد که به دنبال ورود ترامپ به موضع استون در زندان نخواهد ماند.

 

واشنگتن پست نوشت: دخالت رئیس جمهور آمریکا برای کمک به دوست قدیمی اش به مثابه تحریف عدالت است. در حالی که ترامپ از دادن عفو به دوست مجرمش دم می زند ولیام بار وزیر دادگستری از مجازات استون دفاع کرد.

 

این رسانه آمریکایی از این اقدام ترامپ به مثابه دخالت آشکار در امور قضایی آمریکا یاد کرد و می نویسد: این اهانتی به کارکنان سیستم قضایی آمریکا از سوی رهبران سیاسی که خیانت در امانت می کنند، است. وزارت دادگستری آمریکا با نوعی از مهاجرت مغزها روبرو است که بر عملکرد قانون فدرال تاثیر خواهد گذاشت.

 

واشنگتن پست آورده است: سالها طول خواهد کشید تا استعدادهایی که دولت ترامپ از وزارت دادگستری آمریکا رانده است، احیا شود؛ چه رسد به جایگزینی مهاجرت کارکنان. نمی توان احدی را در وزارت دادگستری به خاطر دغدغه ها و احساس تبانی با رئیس جمهوری دم دمی مزاج سرزنش کرد.

 

این رسانه آمریکایی در پایان نوشت: آمریکا می بایست جایی باشد که قوانین برای همه یکسان باشد و اگر کشور نیاز به شواهد و مدرک بیشتر داشته باشد، روز جمعه ثابت کرد که بزرگترین تهدید برای جمهوریت خود رئیس جمهور است.

 

گفتنی است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از تخفیف در مجازات «راجر استون» مشاور سابقش خبر داد؛ اقدامی که به لغو حکم سه سال و چهار ماه زندان و احتمالاً عفو وی منجر خواهد شد  کاخ سفید در بیانیه‌ای که به همین منظور صادر شد؛ اعلام کرد: راجر استون تا همین‌جا مصائب زیادی متحمل شده و با او، همانند بسیاری از دیگر افراد در این پرونده بسیار غیرمنصفانه رفتار شده است. راجر استون اکنون یک انسان آزاد است.

 

ترامپ، دموکرات‌ها را به جاسوسی از کارزار جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۱۶ متهم کرده و می‌گوید چرا وقتی آنها آزادانه می‌چرخند، یار قدیمی‌اش باید به زندان برود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار