تکلیف ذخیره کارت سوخت چه می‌شود؟-راهبرد معاصر

تکلیف ذخیره کارت سوخت چه می‌شود؟

سررسید ۹ ماه ذخیره بنزین در کارت‌های سوخت این ماه به پایان می‌رسد؛ اما طبق گفته سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصمیم‌گیری برای تمدید یا عدم تمدید سقف ذخیره بنزین در جریان است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 12
کد خبر: ۵۰۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، از ابتدای طرح سهمیه بندی بنزین در آبان ۱۳۹۸ امکان ذخیره بنزین در کارت‌های هوشمند سوخت مالکان خودروهای شخصی و موتورسیکلت به مدت شش ماه تعیین شده بود که بر این اساس سه ماه دیگر افزایش و مجموعا به ۹ ماه تغییر یافت.

 

این مساله بدین معناست که درحال حاضر کارت سوخت ظرفیت ذخیره ۵۴۰ لیتر بنزین را دارد و بر اساس شرایط فعلی اگر فرد تا پایان ماه نهم یعنی تیرماه این میزان سهمیه را حتی یک لیتر استفاده نکند، سهمیه مردادماه به آن فرد تعلق نمی‌گیرد.

 

اما اگر فرد ۳۰ لیتر از سهمیه ۹ ماهه خود را استفاده کرده باشد، در مردادماه تنها ۳۰ لیتر بنزین دریافت می‌کند و ۳۰ لیتر مابقی را از دست خواهد داد، البته آنطور که فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، گفته است، تصمیم‌گیری برای تمدید یا عدم تمدید سقف ذخیره بنزین در کارت‌های سوخت در جریان است و باید منتظر نتیجه قطعی ماند.

 

وی با بیان اینکه این تصمیم پیش از پایان تیرماه اعلام خواهد شد اما نتیجه آن هنوز مشخص نیست، اظهار کرد: پس از مشخص شدن نتیجه اطلاع‌رسانی خواهد شد و احتمالا در روزهای آتی این موضوع تعیین تکلیف می‌شود.

 

طبق اعلام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی میزان سهمیه ماهانه برای خودروهای شخصی بنزین‌سوز ۶۰ لیتر، دوگانه سوز ۳۰ لیتر و موتورسیکلت‌ها ۲۵ لیتر است.

 

منبع:همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار