ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اعلام حمایت اقتصادی فرانسه از اقلیم کردستان عراق

اعلام حمایت اقتصادی فرانسه از اقلیم کردستان عراق «ژان ایو لودریان»، وزیر امور خارجه فرانسه عصر جمعه در دیدار با «مسرور بارزانی» نخست وزیر اقلیم کردستان عراق گفت که پاریس آماده کمک و پشتیبانی اقتصادی از اقلیم است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۲۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 17
کد خبر: ۵۰۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر لودریان که به اربیل سفر کرده است،  افزود که سفر وی برای تجدید حمایت فرانسه از اقلیم کردستان به ویژه در اوضاع دشوار کنونی است. 
وی اظهار کرد که فرانسه آماده پشتیبانی در زمینه رفع بحران کنونی اقتصادی از جمله کمک های کارشناسی به بخش کشاورزی اقلیم کردستان عراق است. 
وزیر خارجه فرانسه در این نشست همچنین دعوت نامه امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه برای سفر و دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق از پاریس را به بارزانی تحویل داد. 
مسرور بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق نیز در این دیدار با قدردانی از کمک ها و حمایت های پاریس گفت که جامعه جهانی به ویژه فرانسه می تواند در نزدیک کردن دیدگاه دولت منطقه ای و دولت فدرال برای حل مشکلات بغداد - اربیل نقش موثری داشته باشد.
وی افزود: اقلیم کردستان خواسته ای مغایر با قانون اساسی عراق از دولت مرکزی این کشور طلب نخواهد کرد.
بر اساس بیانیه مطبوعاتی دولت اقلیم کردستان عراق، در این نشست که قباد طالبانی، معاون نخست وزیر نیز حضور داشت، علاوه بر بحث در مورد راه های تقویت روابط تاریخی  اقلیم کردستان و فرانسه، در مورد آخرین تحولات عراق و منطقه گفت و گو و تبادل نظر شد. 
وزیر امور خارجه فرانسه شامگاه پنجشنبه در پایان دیدار از بغداد و گفت و گو با فواد حسین، همتای خود، برهم صالح، رئیس جمهوری و مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق وارد اربیل شد. 
لودریان پیش از دیدار مسرور بارزانی با نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان و مسعود بارزانی، رهبر حزب دموکرات کردستان عراق ملاقات و گفت و گو کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار