حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

دولت ترامپ معترضان ضد نژادپرستی را می رباید!

دولت ترامپ در راستای مقابله با اعتراضات ضدنژادپرستی اقدام به راه اندازی پلیس مخفی و ربودن معترضان کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 18
کد خبر: ۵۱۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، دولت ترامپ در راستای مقابله با اعتراضات ضدنژادپرستی اقدام به راه اندازی پلیس مخفی و ربودن معترضان کرد.

 

در این ارتباط گفته شده که دولت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا با گماشتن پلیس مخفی در ایالت پورتلند به مقابله با اعتراضات به نژادپرستی در این ایالت رفته است.

 

از جمله گفته شده در ایالت اورگان از سه روز گذشته پلیس مخفی مشغول گشت‌زنیِ مخفی با ماشین بدون آرمِ پلیس و بازداشت معترضان به نژادپرستی است.

 

یکی از معترضان از جمله از بازداشت چند ساعته‌اش توسط نیروهای ناشناس خبر داده که به مکان نامعلومی او را انتقال داده‌اند و بعد مشخص شده آنجا در واقع ساختمان دادگاه بوده است.

 

با این حال دادستان پورتلند، این بازداشت‌ها را غیر قابل توجیه عنوان کرد.

 

در حالی که بیش از ۴۵ روز از ماجرای قتل فلوید در شهر مینیاپولیس ایالت مینه‌سوتا می‌گذرد و از طرفی دیگر تنها حدود ۱۰۰ روز دیگر تا برگزاری پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا زمان باقی است؛ ادامه این اعتراض‌ها گواه بر این است که معترضان تصمیم دارند تا آنرا بطور جدی تا زمان برگزاری این انتخابات ادامه دهند.

 

از دید کارشناسان و ناظران داخلی آمریکا، ادامه اعتراض‌های سراسری در کنار همه گیری ویروس کرونا در این کشور، دو بحران بزرگ دولت دونالد ترامپ به شمار می‌روند که با وجود زمان اندک باقی مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، در تمدید حضور وی در کاخ سفید تأثیری منفی خواهد داشت.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار